Bent Stiansen: - Vi lever i en usynlig krig

Pluss content

For hver måned Bent Stiansen må holde restauranten stengt, må han ut med 300 000 kroner i faste utgifter. - Det kan helt klart gå galt for oss om ting eskalerer.

Av 

Marianne Thorshaug Kristiansen

 og 

Publisert:

Flere artikler

  1. Bransjen etter smitteutbrudd på Oslo-utested: – Ødelegger for oss andre

  2. Fikk Michelin-stjerne og var fullbooket ut året – nå taper de penger hver dag

  3. Kjendiskokk: – Håper folk kan støtte bransjen ved å holde seg i ro

  4. Utesteder fortviler over skjerpet meterkrav: – Vi må stenge dørene

  5. 118 ansatte er permittert – men nå tror sjefen på «klondyke-sommer» i fjellet

Fra andre aviser

  1. – For ti dager siden snakket vi om hvor bra det går i år, og så ... Bang!

    Aftenposten
  2. Stiansen stenger. Slik vil Oslo at utelivet i byen skal reddes.

    Bergens Tidende
  3. Historisk underskudd for Bent Stiansen etter pandemipreget år

    Bergens Tidende
  4. Ett år i en Michelin-restaurants liv: Vi fulgte Credo i Trondheim

    Aftenposten
  5. 100 restauranter har gått konkurs siden Norge «stengte»

    Bergens Tidende
  6. Michelin-restauranten Kontrast hadde en tøff reise gjennom corona: - Gjenåpning og momsutsettelse var avgjørende

    Bergens Tidende