PREMIERE: Jodie Turner-Smith og Joshua Jackson stilte for første gang opp på rød løper i forbindelse med førstnevntes film «Queen & Slim». Foto: ADAM S DAVIS / EPA

Kjendisnettsteder: «Dawson’s Creek»-stjernen Joshua Jackson har giftet seg

Skuespillerne Joshua Jackson (41) og Jodie Turner-Smith (33) skal ha blitt smidd i hymens lenker.

Det melder de amerikanske kjendisnettstedene US Weekly og People, som siterer en kilde tett på paret og skriver at giftermålet skal ha blitt inngått nylig.

Representanter for de to har ikke besvart nettstedenes henvendelser.

Den britiske tabloidavisen Daily Mail har tidligere spekulert i om det gikk mot ekteskap for paret, etter at de ble fotografert smilende sammen med en konvolutt som angivelig kan ha inneholdt en prøvingsattest.

Avisen hevder at paret har vært sammen siden de møttes i fjor høst i artisten Ushers 40-årslag.

Ifølge People skal duoen ha blitt observert hånd-i-hånd i november, før de reiste sammen til Nicaragua i januar.

I august la Turner-Smith ut dette bildet på bildedelingstjenesten Instagram med teksten «To personer som bare liker hverandre lite grann»:

I midten av november stilte turtelduene for første gang sammen på rød løper, i forbindelse med lanseringen av Turner-Smiths nye film «Queen & Slim» i Los Angeles. 33-åringen jobber også som modell.

Joshua Jackson fikk sitt store gjennombrudd i rollen som «Pacey» i TV-serien «Dawson’s Creek» som ble sendt mellom 1998 og 2003. I nyere tid har han blant annet gjort seg bemerket i HBO-serien «The Affair».

Jackson var i en tiårsperiode sammen med skuespilleren Diane Kruger.

Flere av de andre skuespillerne fra «Dawson’s Creek» har også blitt store stjerner, deriblant Katie Holmes og Michelle Williams.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder