SKILT: Britney Spears og Kevin Federline har to barn sammen, nå ønsker eksmannen mer i barnebidrag. Foto: DANNY MOLOSHOK / TT / NTB scanpix

Kevin Federline vil ha mer penger av Britney Spears

Eksmannen hevder barnebidraget fra Britney er for lavt, og at han ikke klarer å tilby den samme luksuriøse livsstilen som superstjernen.

 • Maren Wilberg Rostad

Artikkelen er over to år gammel

Britney Spears (36) håver inn store summer på konsertene sine i Las Vegas, nå vil eksmannen Kevin Federline (39) ha en større bit av kaken.

Federline og Spears var gift fra 2004–2007 og har barna Sean Preston (12) og Jayden James (11) sammen. Det er Federline som har hatt foreldreretten til barna de siste ti årene.

SAMMENBRUDD: Dette bildet av Britney Spears gikk verden rundt i 2007. Bildet viser en desperat Spears som forsøker å treffe barna sine som er hos faren Kevin Federline. Foto: MBF-AlphaX/X17online.com / All Over Press

les også

Pitbull blir med Britney til Norge

Etter Britney Spears’ sammenbrudd i 2008 og lang tid med psykiske problemer, ser det ut til at ting endelig har snudd for superstjernen. Hun er i dag sammen med danseren Sam Asghari (23), og tjener gode penger på showene sine i Las Vegas.

Ifølge Billboard har billettinntektene fra Britneys show i Las Vegas vært på over en milliard.

I 2005 hadde Britney og Kevin en kort flørt med reality-TV med serien «Britney and Kevin: Chaotic». Se klipp av det da nygifte paret her:

les også

Søren Rasted snakker om skilsmissen fra Lene Nystrøm: Revet ut av hverdagen

E! News skriver at Federline i dag mottar 20.000 dollar i måneden i barnebidrag fra ekskona. Det er omkring 154.000 norske kroner, men det synes ikke barnefaren holder.

Britney på sin side skal ikke være klar for å betale mer til eksen, som nå går rettens vei.

– Kevin valgte selv å få flere barn etter skilsmissen fra Britney Spears, og det er ikke hennes problem at han nå er blakk og trenger mer i barnebidrag, sier en kilde nær artisten til TMZ.

Ifølge Federline nyter guttene et liv i luksus når de er hos moren, mens han lever mye mer fattigslig og ikke har mulighet til å tilby dem det samme som moren.

Dette avviser kretsen rundt Spears:

– Britney bruker ikke mer penger på guttene enn hva han gjør. Årsaken til at han sliter økonomisk er fordi han har tre andre barn, og må underholde både dem, seg selv og kona på pengene han får fra Britney, skriver TMZ.

Ifølge Federline går han i null etter å ha betalt alle utgifter på slutten av måneden.

Mer om

 1. Britney Spears
 2. Las Vegas
 3. Skilsmisse

Flere artikler

 1. Dette tjente Britney Spears i 2017

 2. Britneys far slutter som verge etter familiebråk

 3. Britney med ny Las Vegas-maraton

 4. Norske medier protesterer mot fotoforbud på Britney Spears-konsert

 5. Pluss content

  Jomfrubløff, kokain og Vegas-bryllup: Britneys største skandaler

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder