ÅRSAKEN TIL AT DET ER OVER: Jim Parsons ønsker ikke å være med lenger. Det betyr ingen mer «The Big Bang Theory». Foto: Chris Pizzello / TT / NTB scanpix

Nettsted: «The Big Bang Theory»-stjerne sa nei til ny sesong

Det kom som et sjokk på mange da det torsdag ble bekreftet at den tolvte sesongen av «The Big Bang Theory», som vises i mai 2019, også blir den siste. Nå har årsaken kommet frem.

Artikkelen er over ett år gammel

I hvert fall hvis vi skal tro den amerikanske nettsiden Entertainment Weekly.

De skriver at årsaken til at den største TV-komediesuksessen siden «Seinfeld» og «Friends» legges ned når serien er ferdig innspilt etter den 12. sesongen neste vår, er fordi stjernen Jim Parsons, eller Dr. Sheldon Cooper som han heter på skjermen, har takket nei til å være med videre.

les også

Ny stjerne dukker opp i «The Big Bang Theory»

Parsons kunne tjent elleville 50 millioner dollar om han hadde blitt med på TV-komedien i to år til. Men 45-åringen takket blankt nei, og uten programmets største stjerne blir det vanskelig å lage noe mer «The Big Bang Theory». Programmet kan skilte med hele 52 Emmy-nominasjoner og ti priser.

Fikk du med deg? «Alene hjemme»-stjernen hevder han avslo rolle i «The Big Bang Theory»

Tjent seg søkkrike på programmet

– Trist. Denne reisen har vært som en drøm som er blitt virkelighet og har endret livet mitt, skrev en av de andre skuespillerne, Kaley Cuoco, på Instagram torsdag.

les også

Det hemmelige livet bak «The Office»

Pluss content
les også

Disse TV-seriene kan du glede deg til i 2018

I Norge har serien vært vist på TVNorge, som i snitt har hatt 104.000 seere på sesong 11. Den første episoden ble vist 24. september 2007, og sesongen ble sett i gjennomsnitt av 8,31 millioner. Det nådde 20,36 millioner i 2015.

Totalt har det vært 279 episoder av programmet, fordelt på elleve sesonger. Etter den tolvte er det altså slutt.

Husker du? Jim Parsons giftet seg

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder