MINNES KOLLEGA: 50 Cent la nylig ut en melding på sin egen Instagram, der han bekrefter at kollega Pedro Jimenez er død. Foto: VALERY HACHE / AFP

Hiphop-stjernen 50 Cent bekrefter dødsulykke på TV-sett

Pedro Jimenez skulle bare sette opp kjegler til bruk under innspilling, men ble påkjørt og drept av en annen i produksjonen.

En ansatt i produksjonen av den amerikanske TV-serien «Power» er død etter at han ble påkjørt av en bil på settet. Det skriver hiphop-stjerne og skuespiller i serien, Curtis James Jackson (43), bedre kjent som 50 Cent, på sin Instagram.

Pedro Jimenez, som mannen het, ble ifølge det amerikanske nettstedet TMZ truffet av bilen da han satte opp kjegler i veien til bruk i opptakene. Politi og ambulansepersonell kom raskt til stedet og fikk fraktet ham til sykehus.

PREMIEREKLAR: 50 Cent ankommer premieren av den femte sesongen av «Power» tidligere i år. Premieren fant sted i Radio City Music Hall i New York. Foto: Andy Kropa / TT NYHETSBYRÅN

Dessverre var det lite de kunne gjøre, og Jimenez døde senere av skadene han hadde pådratt seg.

Han ble 63 år gammel.

– Jeg har nettopp hørt at vi har mistet Pedro Jimenez, som jobber i produksjonen av «Power». Mine tanker og kondolanser går til hele hans familie, skriver 50 Cent på sin Instagram-profil.

I just learned we lost Pedro Jimenez, a member of the Power production team early this morning. My prayers and condolences are with the entire Jimenez family.

Ifølge TMZ, som har snakket med politiet i New York, der ulykken skjedde, var det et annet medlem i produksjonen som kjørte bilen. Føreren var en 64 år gammel mann.

Ingen har blitt arrestert i forbindelse med ulykken.

Pedro Jimenez hadde jobbet med serien siden den startet, i 2014. «Power» har gått i fem sesonger, og har, i tillegg til 50 Cent, navn som Omari Hardwick, Joseph Sikora og Lela Loren på rollelisten.

I Norge er serien å se på TV 2 Sumo.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder