POPULÆR: Jenny Skavlan er den mest etterspurte av Skal vi danse-deltagerne på nettet. Foto: Scanpix

Jenny mest populær i «Skal vi danse»-gjengen

(VG Nett) Ifølge Kvasir er Jenny Skavlan mer etterspurt enn noen andre av «Skal vi danse»-deltagerne.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Søkemotorens statistikk viser at Skavlan, som røk ut av konkurransen for to uker siden, er svært populær.

- Fra perioden 12. september til 1. oktober var Jenny Skavlan mer enn 10 ganger så etterspurt på Kvasir som nummer to, Siri Kalvig. Lene Alexandra Øien fulgte tett i hæl på Siri Kalvig, sier informasjonskonsulent Renate Morken i en pressemelding.

Les også: Lene Alexandra er dansefavoritt

HVEM tror du VINNER? STEM HER!

Færre seere

Dette kan også forklare hvorfor «Skal vi danse»-seertallene gikk ned etter at Skavlan ble stemt ut av konkurransen.

I forrige uke mistet programmet en del seere. Første del av programmet ble sett av 669.000 seere, mens 774.00 sjekket innom for å se Hans Petter Buraas ryke ut i del to. Uken før der trakk danseprogrammet til sammenligning henholdsvis 716.000 og 836.000 seere - og da var Skavlan med i konkurransen.

Det er 61.000 mindre seere i snitt.

Skavlan fikk tilbud om å komme inn i konkurransen igjen da Sigurd Sollien måtte trekke seg på grunn av en skade. TV 2 var i forhandlinger med skuespilleren, og gjorde det helt klart at de virkelig ønsket henne tilbake, men enden på visa ble at Skavlan takket nei.

I en uformell avstemning på VG Nett sa hele 60 prosent av de som stemte at de ønsket Jenny Skavlan tilbake da Sollien trakk seg. Samtidig innrømmet også TV 2 at flere TV-seere har tatt kontakt med kanalen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder