DEPPER: Den profilerte Chelsea-spilleren, Ashley Cole, er ikke kjempehumør om dagen. Foto: Scanpix

Ashley Cole: - Livet mitt er ødelagt

(VG Nett) Ashley Cole (29) sier til tabloidavisen The Sun at han er knust.

Mette-Line Gynnild
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Uttalelsen kommer i kjølvannet av utroskapsskandalen som har ført til ekteskapsbrudd mellom Chelsea-spilleren (29) og den smellvakre popstjernen og X Factor-dommeren Cheryl Cole (26).

Fotballspilleren skal ifølge The Sun ha sendt utfordrende bilder av seg selv til den 28 år gamle modellen Sonia Wild, og vært utro med angivelig fem andre kvinner.

Det var fra klinikken i Sør-Frankrike at kvinnebedåreren i går uttrykte sin fortvilelse over situasjonen han har havnet i.

- F...., livet mitt er ødelagt. Alt har gått så fryktelig galt, skal fotballstjernen ha sagt i en tårevåt uttalelse, og bedt om å få være i fred.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STJERNEPAR: Ashley Cole (29) - her med kona Cheryl Cole (26) på hennes 26-årsdag nylig. Foto: BULLS

Ashley Cole har nå vært en uke på klinikken i Capbreton i Sør-Frankrike på grunn av en skadet ankel, og har fortsatt ikke vist seg utendørs.

Les også: Cheryl Cole uten gifteringen

Henger med hodet

Cheryl kunngjorde separasjonen i forrige uke. Hun skal ha dumpet ektemannen samme dag som han ankom klinikken.

- Han bruker ikke lenger gifteringen, har latt skjegget gro, og er på et mørkt sted akkurat nå. Det er tydelig at han er frustrert. Han har mistet den mest attraktive jenta i England, samtidig som fortballkarrieren hans ligger på is, hevder kilder overfor avisen.

Les også: Mer naken-trøbbel for Cole

Trøblete ekteskap

Det er bare to år siden forholdet mellom Ashley og Cheryl Cole første gang ble satt på prøve. En frisør sto nemlig fram og hevdet hun hadde hatt en romanse med den gifte fotballstjernen.

Cheryl skal den gangen ha jobbet hardt for å reparere forholdet. Men nå ser det ut til at tv-skjønnheten har fått nok.

Ber på sine knær

Ifølge The Sun skal ektemannen ha bombardert kona med tekstmeldinger og telefoner og bedt på sine knær om et møte. Cheryl skal til slutt ha gått med på å gi han 15 minutter - verken mer eller mindre.

- Jeg kan ikke forestille meg hva han skal si til meg ansikt til ansikt, som han ikke allerede har sagt via meldinger, skal hun ha fortalt en venninne.

Les også: Cheryl Cole hjem for å konfrontere ektemannen

Cheryl skal allerede ha kontaktet skilsmisseadvokat og gjort det klart at Ashley ikke får bevege seg inn i huset deres igjen.

Artikkelen fortsetter under bildet

UTEN GIFTERING: Den kjente artisten Cheryl Cole som også er dommer i den britiske versjonen av X-Factor. Foto: Scanpix

Råd fra Cowell

X-Factor-kollega, Simon Cowell, skal også ha rådet Cheryl til å forlate ektemannen, skriver FemaleFirst.

Cowell, som har blitt godt kjent med Cheryl under innspillingene til den britiske utgaven av X-Factor, skal angivelig ha rådet henne til å holde seg sterk og til å starte et liv på egen hånd.

Les også: - Ashley Cole dumpes av kona

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder