FIN FRONTTFIGUR: Kate Winslet slanger seg selvsikkert i sin første kampanje som frontfigur for det amerikanske luksusmerket St. John. Foto: Scanpix

Kate Winslet blir modell: - Jeg har ekte former

(VG Nett) Hun er langt fra det ekstreme Hollywood-idealet «size 0». Nå viser Kate Winslet (35) frem formene i en ny reklamekampanje.

  • Isabelle Ringnes
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

«Titanic»-stjernen er blitt hanket inn som ny frontfigur for det amerikanske luksusmerket St. Johns, en jobb hun tar over etter modellen Karen Elson.

Kate debuterer i merkets høstkampanje og forteller til Daily Mail at hun er svært fornøyd med oppdraget, ettersom både klærne og kampanjebildene omfavner formene hennes, fremfor å skulle skjule dem.

- Jeg elsker klærne fordi de føles som om de ikke bare er skapt for modeller. Og jeg er overhodet ingen modell. Jeg har ikke kroppen til en modell, jeg har ekte former, sier Winslet og fortsetter:

- De ønsker at kampanjen skal se ut som meg, og ikke meg mens jweg later som jeg er en modell i disse klærne, sier skuespillerinnen.

Artikkelen fortsetter etter bildet...

MODELLDEBUT: Winslet er fornøyd med at hun ble valgt som merkets ansikt utad, ettersom merket omfavner formene hennes i kampanjen. Foto: Scanpix


Merkets tidligere frontfigur Elson ble ifølge Daily Mail, ansatt etter at St. Johns-sjef, Glenn McMahon, gikk lei av å bruke «blondiner eller skuespillere».

Med Winslet som ny profil, må McMahon spise sine egne ord...

Angelina Jolie har også vært frontperson for det luksuriøse merket, men ble i følge Daily Mail fratatt jobben fordi hun «overskygget» det hun skulle selge.

Formfull

- Kate er en begavet og nydelig kvinne med en fantastisk kropp, og er en av de mest beundrede skuespillerinnene i sin generasjon, sier merkets kreative direktør, George Sharp i følge Daily Mail.

I forbindelse med kampanjelanseringen sier Winslet at hun ønsker å være en rollemodell for datteren Mia (10).

- Jeg er svært inspirert av andre mødre. Kvinner som klarer å gjøre alt. Det er disse kvinnene som setter forbilde for fremtidens kvinnelige generasjon, og det er det jeg prøver å gjøre for datteren min, sier Kate Winslet.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder