Barnas siste hilsen til pappa Robin Williams

«I går mistet jeg faren min og min beste venn og verden ble litt gråere.»

Sønnen Zak Williams

- Noe av det han likte best her i verden var å få dere alle til å le, skriver datteren Zelda Williams. Les hvordan de tre barna og eks-kona minnes skuespilleren Robin Williams (63).

  • Andreas Arnseth
  • Line Blokhus
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

De tre barna til Robin Williams Zak, Zelda og Cody Williams og ekskona Marsha Garces Williams, som er mor til Zelda og Cody, offentliggjorde natt til onsdag hvert

GODE VENNER: Robin Williams hadde ofte med seg datteren Zelda, født i 1989, på offentlige arrangementer. Her er de sammen på premieren til «Old Dogs» i 2009. Foto:Tammie Arroyo,Pa Photos

sitt minneord til Robin Williams (63).

Minneordene til den nylig avdøde skuespilleren er videreformidlet av nyhetsbyrået AP.

«I går mistet jeg faren min og min beste venn og verden ble litt gråere. Jeg vil bære hans hjerte med meg hver dag. Jeg vil be de som elsket han om å huske ham som så høflig, snill og sjenerøs som han kunne være. Sørg for å bringe glede i verden, som han gjorde.»

- Zak Williams –

«Min familie har alltid vært privat om tiden vi hadde sammen. Det var vår måte å holde på noe som bare var vårt, med en mann som vi delte med hele verden. Men nå er det borte, og jeg føler at jeg sitter ribbet tilbake. Min siste dag med ham var hans fødselsdag, og jeg vil være evig takknemlig for hvordan mine brødre og jeg fikk være sammen med han alene, der vi delte gaver og latter. Han hadde alltid en varme, selv i sine mørkeste øyeblikk. Mens jeg aldri egentlig forsto hvordan han kunne være så dypt elsket og ikke finne plass i sitt hjerte til å bli hos oss, gir det litt trøst å vite at vår sorg og vårt tap på en liten måte er delt med millioner av andre. Det hjelper ikke på smerten, men det er i det minste en byrde et utall av andre vet hvordan vi bærer, og så mange av dere har hjulpet oss med å lette den byrden. Takk til dere for det.»

ELDSTEGUTTEN: Robin Williams fikk sønnen Zak i 1983. Her er de sammen på en premiere i 1997. Til venstre Marcha Williams, Robin Williams' andre kone. Foto:,Getty Images

«Til de av dere som han rørte og som sender varme ord, vit at noe av det han likte best her i verden var å få dere alle til å le. Og for de av dere som sender negative tanker, vit at en liten og lattermild del av han sender en flokk med duer til huset deres for å bæsje på bilen deres - rett etter at dere har vasket den. Til syvende og sist likte jo også han å le.»

«Pappa var, og vil alltid være, en av de snilleste, mest sjenerøse, og høfligste sjeler jeg noensinne vil kjenne. Og mens det er noen ting jeg vet med sikkerhet nå, så er en av dem at ikke bare min verden, men hele verden for evig vil være litt mørkere, litt mindre fargesprakende og litt mindre full av latter fordi han er borte. Vi må bare jobbe dobbelt så hardt for å fylle tomrommet.»

TOK BARNA MED: Robin Williams sammen med barna Cody og Zelda på en event i 1998. Bak står eks-kona Marcha Garces Williams. Foto:Vince Bucci,Afp

– Zelda Williams –

«Det er ingen ord sterke nok til å beskrive den kjærligheten og respekten jeg har for min far. Verden vil aldri bli den samme uten han. Jeg vil savne han og ha ham med meg overalt hvor jeg går, for resten av mitt liv, og jeg vil for alltid se frem til det øyeblikket jeg får se ham igjen.»

- Cody Williams –

«Mitt hjerte er delt og spredt over planeten med dere alle. Vær så snill å huske den milde, kjærlige, sjenerøse – og ja, strålende og morsomme – mannen som Robin Williams var. Armene mine holder rundt barna våre, mens vi forsøker å hylle mannen vi elsker, samtidig som vi håndterer dette uendelige tapet.»

- Marcha Garces Williams –

Les også:Slik husker VG-leserne Robin Williams

Knowing that so many children will be helped in his honor is all I could've asked for. Thank you, from the bottom of my heart. Thank you.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder