For første gang siden datteren ble lagt i koma

I LYKKELIGE TIDER: Bobby Brown mistet moren til sin datter Bobbi Kristina for tre år siden, Whitney Houston. Nå tyder mye på at det kan gå samme vei for datteren. I helgen opptrådte Brown for første gang siden Bobbi Kristina ble lagt i koma for sytti dager siden. Foto:Mark Lennihan,Ap

Bobbi Kristinas far på scenen

Bobby Brown (46) opptrådte i helgen for første gang siden hans og avdøde Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina (22), ble innlagt på sykehus for sytti dager siden.

Artikkelen er over fire år gammel

Brown opptrådte på Soul Food Festival i Los Angeles i helgen og var tidvis svært preget over å stå på scenen igjen.

– Jeg må få lov til å si det - dette føles veldig, veldig godt, sa Brown fra scenen under en jobb som var kontraktfestet før datteren Bobbi Kristina ble funnet bevisstløs i hjemmet og hastet til sykehus i slutten av januar, der hun ble lagt i kunstig koma.

Hun er senere flyttet til et rehabiliteringshjem i Atlanta, men tilstanden hennes er uforandret. Faren Bobby Brown har hele tiden vært ved hennes side, med unntak av spillejobben denne helgen.

Bobby Brown adresserte også sin vanskelige familiesituasjon fra scenen i Los Angeles i helgen.

I KOMA: Bobbi Kristina Brown har ligget i koma siden hun ble funnet bevisstløs hjemme i sitt eget badekar i slutten av januar. Hennes mormor, Cissy Houston, er svært pessimistisk på hennes vegne. Foto:Jordan Strauss,Ap

– Harde tider er harde tider. Jeg vet knapt hva jeg går gjennom akkurat nå, men jeg legger det i hendene til Gud og lar ham ta seg av det, sa Brown og takket alle de fremmøtte for støtten de siste månedene.

Ifølge TMZ.com fortalte Bobby Brown rett etter konserten at han umiddelbart var på vei tilbake til Atlanta og sin datters sykeseng.

Ifølge Bobbi Kristinas mormor, Cissy Houston, ser det ikke lyst ut for Bobbi Kristina.

– Det er ikke så mye håp. Så jeg oppfordrer alle om å be til Herren, som vi vet kan gjøre noe med dette, sa Cissy Houston til radiokanalen WBLS i New York for to uker siden.

Bobbi Kristina Brown var Whitney Houstons eneste datter. Sanglegenden døde i februar 2012, bare 48 år gammel.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder