PREMIEREFEST: Ekteparet Will (43) og Jada Pinkett Smith (40) feirer 15 år som mann og kone i desember. Her er de avbildet på premierefesten til Madagascar 3 denne helgen. Foto: Larry Busacca/Staff

PREMIEREFEST: Ekteparet Will (43) og Jada Pinkett Smith (40) feirer 15 år som mann og kone i desember. Her er de avbildet på premierefesten til Madagascar 3 denne helgen. Foto: Larry Busacca/Staff

Slik feirer stjerneparet krystallbryllupet

- Vi sier til hverandre: «Vi overlevde enda et år, kompis! Yeah!»

(VG Nett) Ekteparet Will (43) og Jada Pinkett Smith (40) feirer 15-års bryllupsdag med å gi hverandre en «high five».

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

De ga hverandre sitt ja under en hemmelig bryllupsseremoni nyttårsaften 1997. I desember feirer paret 15 år som mann og kone.

- 15 år! Er det ikke fantastisk? sier Pinkett til People, som møtte henne under premieren av Madagascar 3 i New York.

- Jeg så akkurat et par på TV som feiret sitt 59 år lange ekteskap. Da tenkte jeg for meg selv at 15 år er jo ingenting. Dette er jo bare starten, sier hun.

- Vi har vokst opp

Derfor blir det ingen glamorøs feiring heller, skal vi tro skuespillerinnen.

- Vi feirer hele året, så vanligvis gir vi hverandre en «high five» på bryllupsdagen og sier til hverandre: «Vi overlevde enda et år, kompis! Yeah!»

40-åringen beskriver ekteskapet med Will Smith som «en vakker reise med mange kapitler».

- Vi er helt ulike nå sammenlignet med da vi møttes. Den største endringen er at vi har vokst opp. Vi har modnet, sier hun til kjendisnettstedet.

Selv om hun er fornøyd med ektemannen, så måtte Will oppleve å bli stemplet som drittsekk av en av hans tidligere kollegaer i «Fresh Prince of Bel Air» i vinter.

Under tiden i rampelyset har også ekteskapet deres måtte tåle mye spekulasjon. Pinkett kalte de siste påståtte ryktene om at ekteskapet er i trøbbel for «latterlig».

Forståelse, aksept og medfølelse

Skuespillerinnen forteller at ekteskapet ikke bare kan bæres av at man elsker hverandre.

- Vi som menn og kvinner må lære å være venner. Det handler ikke bare om å elske noen. Det handler om forståelse, aksept og medfølelse. Man må være der for hverandre. Det er slik man bygger gode relasjoner, sier hun.

Pinkett spiller flodhesten Gloria i den nye Madagascar-filmen. Med seg på premierefesten hadde hun mannen Will, sønnen Jaden (13) og datteren Willow (11).

- Det er hele poenget med å ha familie, sier hun til People.

Ektemannen Will er også aktuell som hovedrolleinnehaver i den nye «Men In Black»-filmen, som VG i forrige måned belønnet med fire øyer på terningen. Nylig tok han også av under innspillingen av BBC-talkshowet «The Graham Norton Show» og fikk hele salen til å synge med på hans «Fresh Prince of Bel Air»-rap.

Ekteparet var i 2009 på besøk i Norge under Nobelkonsert. Da tok også Will Smith av sammen med og Wyclef Jean på scenen under det stjernespekkede Nobel-nachspielet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder