RAZZLE DAZZLE: Snart blir Rumer Willis å se i Brodway-versjonen av «Chicago». Foto:Rich Fury,Ap

Rumer Willis til Broadway

Nå må Rumer Willis belage seg på «All That Jazz».

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Man kan kanskje si at skuespilleren og sangeren er født inn i rampelyset. Nå er Demi Moore og Bruce Willis datter klar med sin første store rolle på Broadway.
Hun skal spille rollen som Roxie Hart i musikalen «Chicago» gjennom en åtteukersperiode. Musikalen er den lengstlevende musikalen på Broadway, og Willis overtar stafettpinnen fra Moesha-sangeren Brandy Norwood.
Rumer Willis har hatt roller i flere forskjellige filmer og oppsetninger helt siden hun var liten. Den siste tiden har hun vært aktiv på flere plan, og det er ingen tvil om at hun kan danse.
I mai knuste hun nemlig alle konkurrentene og gikk til topps i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse». Hun var favoritt gjennom hele sesongen av «Dancing With the Stars». I salen heiet både mamma Moore og pappa Willis.
Nå skal hun altså spille Roxie Hart som blir sendt i fengsel for å ha drept sin elsker.
Kjendiser som Liza Minnelli, Christie Brinkley, Melanie Griffith, Brooke Shields og Ashlee Simpson har tidligere spilt rollen.

Moore og Willis, som var gift fra 1987 til 2000, har tre voksne døtre sammen. Willis har i tillegg to små barn med sin nye kone. Moore har vært singel etter det bitre bruddet med eksmannen Ashton Kutcher (36).
I 2002 ble filmen «Chicago» med Renée Zellweger og Catherine Zeta Jones en suksess. Den stakk av med Oscar for beste film.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder