I FLORIDA: Prins Harry er for tiden på reise i Florida. Her er han under en polo-cup 4. mai. Foto: Carlo Allegri Reuters

Prins Harry: – Massiv paranoia for kjæreste-oppstyr

I et ferskt intervju uttrykker britiske Prins Harry (31) stor
bekymring for hva en fremtidig kjæreste må tåle av snoking i privatlivet.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det er i et intervju med britiske Sunday Times prinsen snakker om utsiktene for en potensiell kjæreste. Harry har tidligere hatt to lengre forhold som var kjent i media. Fra 2004 til 2011 datet han Chelsy Davy fra og til, og mellom 2012 og 2014 var han sammen med Cressida Bonas.

Leste du: Prins Harry om Diana: – Et evig tomrom som aldri kan fylles.

Det er for lengst slutt mellom ham og Chelsy Davy, og forholdet til Cressida Bonas endte

FØRSTE KJÆRESTE: Prins Harry og Chelsy Davy under en rugbykamp mellom England og Australia i november 2009. Foto: Eddie Keogh REUTERS

Nå er han angivelig singel, og er bekymret for hva som venter en eventuell ny kjæreste.

– Jeg har en massiv paranoia inni meg, skal Harry ha sagt om den oppmerksomheten og offentlige granskningen som venter enhver kvinne han snakker med offentlig ifølge People og International Business Times.

Prins George møtte Obama: Fikk møte presidenten i pysj.

– Vil ivareta kjæreste

– Om og når jeg finner meg en kjæreste, vil jeg gjøre mitt beste for å sikre at hun og jeg kan komme dit at vi er komfortable med hverandre før den massive invasjonen av privatlivet hennes, som er uunngåelig, kommer, fortalte han avisen.

Harry holdt tidligere i uken en sterk tale om sin avdøde mamma Diana under et jobboppdrag i Florida. Prinsesse Diana kjente på kroppen det enorme mediepresset som følger med å velge en kongelig kjæreste.

– En annen bekymring er at jeg ikke trenger å gjøre mer enn å prate til en jente før hun plutselig er kona mi og folk begynner å banke på døren hjemme hos henne, sier prinsen.

Prins Harry om singellivet: – Jeg er ingen Bridget Jones.

Han forteller også at det kan være vanskelig å møte en kjæreste når han sjelden kan gå ut med venner på fritiden, fordi han da blir nedrent av folk som vil ta bilder og selfies med ham.

– Jeg har veldig lite privatliv. Jeg setter ikke jobb foran tanken på familie, ekteskap og alt sånt, men for å være ærlig, har jeg ikke hatt mange muligheter til å møte folk. For øyeblikket fokuserer jeg veldig mye på jobben. Men om noen skulle havne i livet mitt, hadde det vært helt fantastisk!

SISTE KJENTE KJÆRESTE: Prins Harry og Cressida Bonas under en rugbykamp mellom England og Wales i april 2014. Foto: Glyn Kirk Afp

Leken prins

Harry er kjent for et par sprell som er fanget opp av pressen, og spøker fremdeles med nakenbildene som dukket opp på det amerikanske kjendisnettstedet TMZ etter at han hadde vært på guttetur til Las Vegas i 2012.

«Prins Harry viste frem kronjuvelene», skrev TMZ om bildene.

– Det var nok et klassisk eksempel på at jeg var for macho og ikke nok prins. Det er så enkelt som det, sa Harry om bildene i et lengre intervju med herremagasinet Man of The World i 2014.

Har du lest: Vil ikke granske Diana-dødsfallet på nytt.

DEN GANG: Prinsesse Diana med sønnene prins William (6) og prins Harry (3) under et besøk på Mallorca i august 1987. Foto: Reuters

Anledningen for feiringen var prinsens 28-årsdag, og han og følget hans skal ha truffet en jentegjeng i baren på hotellet i Vegas som de inviterte med på nachspiel i luksussuiten til prinsen. Der skal de ha spilt såkalt strippe-biljard, og ut fra bildene kjendisnettstedet publiserte, så det ikke ut som om prinsen var på vinnerlaget.

– Trives som singel

Siden bruddet fra Bonas i 2014 har prinsen blitt koblet til flere kjendiskvinner, deriblant Emma Watsom – som satte en stopper for ryktene like etterpå. Mens storebror William har blitt tobarnsfar, er Harry altså singel, noe britiske medier vet å spille på.

Mer om Diana: Ny informasjon om prinsessens død.

– Jeg synes det er helt fint å være singel, sier Harry i det som omtales som et svært sjeldent intervju med Sunday Mirror, søndagsavisen til The Mirror.

Under et TV-intervju i fjor røpet Harry at han ser frem til å stifte sin egen familie. Dette fikk spøkefulle briter til å trekke paralleller til Bridget Jones, den klumsete romanfiguren til Helen Fields som stadig har problemer i kjærlighetslivet. Den beskrivelsen kunne ikke prinsen kjenne seg igjen i.
– Bridget Jones? Hvor kom det fra? Fordi jeg skriver dagbok, eller fordi jeg ikke har kjæreste? Spøkte Harry, før han fortsatte:

– Jeg er veldig glad for at jeg ikke har kjæreste. Jeg leter ikke.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder