GIFTEKLAR: Gaute Ormåsen og forloveden Marie Enoksen har vært sammen i ni år. Her er de på «Skal vi danse» i 2008. Foto: SARA JOHANNESSEN/VG

Gaute Ormåsen gifter seg i helgen

På lørdag beviser «Idol»-artisten Gaute Ormåsen (32) at «kjærlighet er mer enn forelskelse» og gifter seg med kjæresten Marie Enoksen (29) i Arendal.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Gaute Ormåsen (31) ble et kjent ansikt i Norge da han i første sesong av «Idol» i 2003 endte på andre plass etter at han ble slått av Kurt Nilsen.

På lørdag er det klart for et storslått bryllup i Trefoldighetskirken i Arendal og så med påfølgende fest på Strand hotell Fevik med 120 gjester, skriver Agderposten.

- Jeg gleder meg veldig til i morgen. Vi har en stor omgangskrets, så det blir en fin gjeng med venner og familie som skal feire dagen med oss, sier Ormåsen til VG.

31-åringen forteller at han tror at de er godt i rute når det kommer til forberedelsene til den store dagen.

- Jeg må vel innrømme at det ligger litt i kortene at det er dama som vet hvordan alt skal være, så derfor ligger det litt mer ansvar på henne. Men jeg har likevel kontroll på mine ting, sier han.

- Hva ser du mest frem til med morgendagen?

- Det blir å ha alle vi er glade i rundt oss - både mine, hennes og våre.

- Liker absolutt alt

Til Agderposten forteller Enoksen at paret traff hverandre for ni år siden.

- Vi har vært sammen lenge, så det sier sitt. Jeg liker absolutt alt ved Gaute, sier Marie Enoksen til avisen.

Fra norsk til engelsk

Ormåsen er kjent for å skrive sangene sine på norsk, men i fjor var han aktuell i MGP med den engelske låt «Awake» etter tre album på norsk. 31-åringen kom seg til finalen, men ble slått av Margaret Berger som gikk videre til Eurovision-finalen i Malmö.

Til VG fortalte han at han burde ha byttet til engelsk tidligere i karrieren.

- Melodiene fungerte, men det funket dårligere og dårligere for meg å synge på norsk. Og det er vanskelig med norske tekster. Jeg holdt på norsken for lenge, sa han.

I dag jobber den tidligere «Idol»-deltakeren som musiker og skuespiller i hovedstaden hvor han bor sammen med forloveden sin som er ingeniør.

Paret forlovet seg i november 2012.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder