DYREVENN: Pamela Anderson (43) i PETAs nyeste kampanje. Bildet er tatt i London søndag. Foto: Wenn

Pamela ber om kjøttboikott

(VG Nett) Pamela Anderson (43) oppfordrer alle til å bli vegetarianer som henne selv.

Artikkelen er over ni år gammel

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA): The animal rights organization

Den amerikanske «Baywatch»-bomben tok i helgen turen til London for å tale dyrenes sak - igjen. Pamela er en mangeårig støttespiller til dyrevernorganisasjonen PETA, People for Ethical Treatment of Animals. Hun har stilt opp i utallige kampanjer mot pels. Denne gangen ber hun alle om å droppe kjøtt.

«Bruk hjertet - bli vegetarianer», lyder slagordet på plakatene, hvor Pamela demonstrerer at dyr har de samme kroppsdeler som henne. 43-åringen poserer som om hun er blitt merket av en slakter.

Pamela, som selv har vært vegetarianer i mange år, har ikke kastet alle klærne denne gangen, men er iført undertøy.

Naken for enda en god sak

Pamela har for øvrig flere veldedighetsprosjekter på gang. Nylig ble det nemlig bestemt at 43-åringen skal pryde forsiden på Playboy - igjen. Det blir den 14. gangen siden 1990 at Pamela figurerer på coveret til verdens største manneblad.

- Jeg har nettopp gjort en nytt fotoshoot for Playboy, for januarutgaven. Jeg gjør det fordi Hef ønsket det - og fordi jeg forguder ham, skriver Pamela på sin egen hjemmeside .

TV-stjernen opplyser at hun donerer inntektene fra fotooppdraget til organisasjonen Waves of Water, som jobber for å skaffe rent drikkevann i fattige land.

Pamela og bladkongen Hugh Hefner (84) har bevart et nært vennskap helt siden Pamela stilte opp som nakenmodell for aller første gang for 20 år siden.

Pengetrøbbel

Det er først og fremst ved å takke ja til ulike PR-oppdrag, som moteshow, gjesteroller, dyrevern, realityserier og lignende at Pamela beholder sin plass i rampelyset og tjener til livets opphold. Nylig var hun blant deltagerne i amerikanske «Skal vi danse».

De siste månedene har hun også vært aktuell i norsk reklamefilm .

Pamela skylder angivelig flere millioner kroner til forskjellige byggeselskaper i Los Angeles, etter ikke å ha gjort opp for seg i forbindelse med oppussingsarbeid i luksushjemmet i Malibu. 43-åringen, som for tiden bor i husvogn, skal også ha store summer i ubetalt restskatt.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Rampelys

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder