SKILLES: Costume-redaktør Vanessa Rudjord og finansmillionæren Runar Vatne har vært gift i fire år. Nå går paret hver til sitt. Foto: VG

Brudd for Mote-Vanessa

Skilles for andre gang

(VG Nett) Fire år etter at de giftet seg på et slott i Sør-Frankrike går moteredaktør Vanessa Rudjord (35) og ektemannen Runar Vatne (36) fra hverandre.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Det bekrefter Vatne overfor VG Nett.

- Det er slutt. Veldig slutt, skriver han i en tekstmelding.
Vanessa Rudjord, som jobber som redaktør i motebladet Costume, ønsker ikke å kommentere samlivsbruddet.
Paret har ett barn sammen.

Rudjord og Vatne blekjærester i 2006, og giftet seg kun to år etter i en storslagen bryllupsfest på Den Franske Riviera.
Ifølge ukebladet Se og Hør var hennes gode kjendisvenninne Pia Tjelta forlover, mens Janne Formoe var en av mange bryllupsgjester på det luksuriøse slottet St. Martins - ikke langt fra strandbyen Nice.

Skilt fra Giertsen

Rudjord ble et kjent navn i Norge etter at hun giftet seg med humorkongen Thomas Giertsen i 2001. Knappe fem år etter gikk kjendisparet hver til sitt.

I ettertid har Vanessa slått seg opp som en av Norges mest suksessrike moteredaktører i bladet Costume.
Vatne har på sin side gjort stor suksess i eiendomsmarkedet i Oslo, og sitter på milliardverdier gjennom selskapet Søylen Eiendom i Oslo.

Firmaets siste prosjekt var det gigantiske motesenteret Eger i Karl Johan i Oslo, som fører de mest eksklusive designmerkene.

VENNER FOR LIVET: Moteredaktør Vanessa Rudjord har flere profilerte venninner. Her sammen med TVNorge-programleder Synnøve Skarbø (f.v.) og skuespiller Pia Tjelta (t.h.).Foto: VG

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder