SNART FIRE: Den lille kongefamilien vil i nærmeste fremtid få et nytt medlem. Her er prins William, hertuginne Kate og prins George på Natural History Museum i London i fjor.
SNART FIRE: Den lille kongefamilien vil i nærmeste fremtid få et nytt medlem. Her er prins William, hertuginne Kate og prins George på Natural History Museum i London i fjor. Foto:John Stillwell,Afp

Har startet forberedelsene til den kongelige fødselen

RAMPELYS

Denne uken startet arbeidet med å tilrettelegge området rundt sykehuset hvor hertuginne Kate skal føde sitt andre barn.

Publisert: Oppdatert: 18.04.15 18:35

På onsdag startet spekulasjonene om at den kongelige fødselen kan være like rundt hjørnet, da en plakat med parkeringsrestriksjoner i forbindelse med «en spesiell hendelse» ble hengt opp utenfor Lindo-delen av St. Mary's Hospital i London – sykehuset hvor hertuginnen skal føde hennes og prins Williams andre barn, melder US Magazine.

I dagene etter har det blitt arbeidet med å få på plass gjerder som skal holde nysgjerrige, kongepatrioter og pressen bak sperringene. Et eget område for pressen er allerede på plass.

Flere har allerede tatt turen bort til sykehuset for å få med seg hva som skjer, men Buckingham Palace gikk tidligere denne uken ut og fortalte at presse og fans må vente med å stille seg opp utenfor sykehuset til de får beskjed om at fødselen har begynt.

Det er i stor kontrast til forrige gang hun skulle føde, da media fra hele verden og spente fans sto utenfor i flere dager før fødselen startet.

Kate bekreftet selv for en måned siden at babyen er ventet midt i april eller i slutten av måneden. Ifølge plakaten som henger utenfor sykehuset gjelder parkeringsrestriksjonene i perioden 15. april til 30. april, melder People.

St. Mary's Hospital er det samme sykehuset hvor Kate fødte prins George 22. juli 2013. Ifølge bookmakerne kan den lille prinsen vente seg en lillesøster, og hva tror de navnet blir?

Alice – oppkalt etter prinsesse Alice (1843-1878), Alice av Battenberg (1885–1969) og prinsesse Alice, hertuginne av Gloucester (1901-2004).

Her kan du lese mer om