OSCAR-VINNER: Julia Roberts vant en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i «Erin Brockovich» i 2000. Her under en premiere i Los Angeles i desember. Foto: AFP

OSCAR-VINNER: Julia Roberts vant en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i «Erin Brockovich» i 2000. Her under en premiere i Los Angeles i desember. Foto: AFP

Julia Roberts bedt om å fjerne fregnene

Julia Roberts (46) har en vunnet en Oscar, og er en av de mest kjente skuespillerinnene i verden, men også hun får kommentarer om utseendet.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

«Pretty Woman»-stjernen forteller at en regissør en gang kom med en upassende kommentar om ansiktet hennes, skriver Life&Style.

- Han ville at jeg skulle fjerne to fregner fordi han sa at de fikk ansiktet mitt til å se skittent ut.

Unaturlig press i Hollywood

Roberts ønsker ikke å fortelle hvilken regissør som kom med forespørselen, men hun ønsker å sette fokus på det unaturlige presset som Hollywood setter på kvinner om at de skal se ut på en bestemt måte. Den 46 år gamle moren til tre sa også at hun ikke bruker så mye tid på utseendet.

- Jeg bruker ikke mye tid foran speilet. Jeg er ganske effektiv i form av å se på meg selv, og for å være ærlig, så tror jeg ikke det vi snakker om er yrkets krav - det er en kulturell besettelse.

Roberts er gift med skuespilleren Danny Moder (44), og de har tvillingene Hazel og Phinniaeus (9) og Henry (6). Hun ble først kjent etter å ha spilt i den romantiske komedien «Pretty Woman» med Richard Gere, og har i senere tid spilt i filmer som «Ocean's Eleven», «Ocean's Twelve» og «Closer».

«PRETTY WOMAN»: Richard Gere og Julia Roberts i rollene som Edward Lewis og Vivian Ward. Foto: NTB SCANPIX

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder