NY MENTOR: - Jeg begynner å trives i Hollywood, sier Adil Thathaal, som er blitt tatt under vingen av koreografilegende Travis Payne. De to møttes gjennom Adils storesøster, popstjerne Deepike alias Deeyah. Foto: Privat.

Adil får stjernehjelp

«Dansefeber»-stjerne Adil Thathaal (23) er tatt under vingen av koreograflegende Travis Payne - danser og koreograf for stjerner som Michael Jackson, Madonna, Usher og Lenny Kravitz.

Camilla Bjørn
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL


De to ble introdusert gjennom Oslo-guttens pop-storesøster Deeyah (29). Payne fant raskt tonen med Adil og har allerede booket 23-åringen til flere jobber, deriblant den nye musikkvideoen til popkomet Ashley Tisdale.

Møtet fant sted for noen uker siden da Adil, som nylig etablerte seg i Hollywood med fersk arbeidstillatelse, var på besøk hos søsteren sin i Atlanta.

Lynkurs

- Jeg skylder nok søss en stor klem neste gang jeg ser henne. Å jobbe med Travis er det største jeg har oppnådd i dansekarrieren min hittil. Jeg har alltid sett opp til Travis, han har jobbet med mine største idoler. Og nå henger vi ut sammen, det er helt sinnssykt, sier Thathaal til VG.

Travis har gitt Adil et lynkurs i hvordan ting fungerer i Hollywood og presiserer at det er viktig å alltid være klar for livet etter dansing.

- Han har lagt stor vekt på hvor sårbar og kort en dansers karriere kan være, forklarer Adil. I Los Angeles deler han leilighet med dansekompisene Hok og Ryan som var finalist i amerikanske «Dansefeber». Ved siden av trening og innsatsen i dansegruppa Quest, består hverdagene av auditionrunder.

- Prøver alt

- Jeg drar på auditioner for det som er der ute. Skuespill, dansing, og modellgigs. Nå som jeg er i Hollywood gidder jeg ikke å sette grenser for hva jeg skal gjøre. Jeg prøver ut alt som er spennende og utfordrende. Å få jobber her borte handler ikke nødvendigvis om hvilke «skills» man sitter med. Det handler mer om man har «the right look» for jobben og om man er venner med en eller flere av folkene involvert i et prosjekt. Derfor trener jeg en god del styrke og jobber med musklene ved siden av dansingen. Jeg kan ikke se for tynn ut, ler Adil.

Avholdsmannen holder seg unna partykjøret på de kjendispakkede utestedene, men bruker mye tid på å observere hvordan bransjen fungerer - for å se om det er noe han vil være del av langsiktig.

- Jeg ser at Hollywood påvirker folk på mange måter. Stedet kan få folk til å bli så oppslukt av alt, at de glemmer hvem de egentlig er. Det er trist å se. Hollywood er crazy.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder