Kom seg (nesten) usett gjennom Londons gater ** Lurte alle på kirkeprøver torsdag

PUSTEROM: Prins William (28) på motorsykkelen tirsdag. Foto: All Over

William ladet opp til bryllupet med MC-tur

LONDON (VG Nett) I går kjørte prins William ubemerket rundt i Londons gater på motorsykkel, i dag mottok Kate folkets hylles etter den siste generalprøven i kirken.

Artikkelen er over åtte år gammel

Med verdenspressen jagende etter nyheter rundt bryllupet, reiste hovedpersonen selv, prins William inkognito i Londons gater sent onsdag kveld.
En fotograf lyktes imidlertid å knipse et bilde av prinsen på hans 1100 kubikk Ducati-sykkel, på vei hjem til sin residens i Clarence House.

Onsdagen var nest siste dagen for gjennomkjøringen før bryllupet for det kommende ekteparet.

Rundt klokken 20 lokal tid var både Kate, forloverne prins Harry og søster «Pippa» samt foreldrene til Kate samlet i Westminster Abbey for den store generalprøven.

LES OGSÅ: William og Kate: - Vi er rørt

Spilte fotball

Da sto pressefolk med lange linser rettet mot inngangen på den store kirken, og på bilene paret ankom i.

VGTV: Se paret på vei til generalprøven

Dagen før hadde altså William tatt seg en tur på motorsykkel for å spille fotball med noen kamerater i en park i den engelske hovedstaden - uten at knapt noen av de stadig økende mengdene med folk og presse fikk det med seg.

Selv med hordene av fotografer i området rundt Buckingham Palace, klarte han å komme seg unna nesten alle pressefolkene på vei hjem.

Ifølge The Sun viste ikke William noe som lignet på bryllupsnerver der han løp rundt iført landslagsshorts og sort trøye, mens han spøkte og lo med kameratene. Han var heller ikke redd for å skade seg, der han kastet seg inn i taklinger bare dager før den store dagen.

Tidligere har han uttalt at han er ganske nervøs foran bryllupet.

Skjult bak hjelm

Etter matchen, rundt 23 lokal tid, satte han seg rett på sykkelen, med sitt kjente ansikt skjult bak det sotede glasset på hjelmen.

SMILENDE KATE: Kate Middleton foreviget av VGs fotograf på vei ut fra Westminster Abbey i formiddag. Foto: Mattis Sandblad

Prins Charles har tidligere gitt uttrykk for at han ikke er så begeistret for sønnenes fascinasjon for tohjulinger.

- Jeg er alltid bekymret for dem. Det handler om at andre bilister har vanskelig for å se dem. Det forteller jeg dem hele tiden, sa William og Harrys far til pressen i desember.

Ifølge Daily Mail pleier prinsen å spille fotball med kameratene når han har mulighet, men denne gangen droppet han den sedvanlige turen på pub etterpå, skriver avisen.

VG Nett er på plass i London. Tips reporterne Atle Jørstad og Merete Gamsther.

LES OGSÅ: Er bryllupsløftene avslørt?

Fotball er langt på nær de eneste bryllupsforberedelsene prinsen må gjennom. Mens Kate i flere uker har gjennomgått ulike spa-behandlinger for å se best mulig ut, har prinsen satt foten ned for å få falsk brunfarge, såkalt spray-tan. Han mener det holder med en enkel manikyr og en tur til frisøren, ifølge The Sun.

Det er ventet at to milliarder skal se bryllupet, og da gjelder det å ha pene hender når ringene skal settes på.

Lurte alle

KATE PÅ VEI: Kate Middleton på vei ut fra Westminster Abbey i formiddag. I bilen satt også prins Harry. Foto: Mattis Sandblad

I formiddag lurte paret alle og dro til Westminster Abbey for en aller siste generalprøve før morgendagens bryllup.

VG Nett var til stede da Storbritannias kommende kongepar kjørte ut fra London-kirken i slottets eksklusive Jaguar rundt klokken tolv i dag, etter å ha tilbrakt én time og 20 minutter inne i kirken. Kate Middleton kjørte i bil med prins Harry.

Alle trodde onsdagen prøver var det rojale parets siste. Men torsdag formiddag dukket de opp igjen i Westminster Abbey, sammen med brudepikene og - svennene. Også prins Harry, som er brorens forlover, var i kirken.

NYTT BILDE: Kjendisfotograf Mario Testini har tatt dette nye bildet av det vordende brudeparet. Foto: Mario Testini.

Onsdag kveld var de to sammen med forloverne prins Harry og Pippa Middleton, Kates foreldre og prosten i Westminster Abbey for en gjennomgang av bryllupet. Da kom det meldinger om at de blant annet skulle øve på ekteskapsløftene inne i kirken.

Hva det rojale paret gjorde i dag formiddag har ikke Slottet uttalt seg om. Men det er nok liten tvil om at paret og resten av brudefølget la siste hånd på det som mange har omtalt som århundrets kongebryllup - dagen før dagen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder