KJÆRESTER I TRE ÅR: Prins Harry og Chelsy Davy - her på en cricket-kamp i april i år. Foto: AP

- Slutt mellom prins Harry og Chelsy

(VG Nett) Britiske aviser skriver at den tre år lange romansen er over.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Kongehuset er tause rundt det angivelige bruddet, men både Sky News og Daily Mail melder at prins Harry (22) er singel etter at Chelsy Davy (22) skal ha gått lei.

Chelsy, som opprinnelig kommer fra Zimbabwe, skal ha fått nok av prinsens påståtte tilbøyeligheter til å velge uteliv og fest framfor å bruke tid på henne. Det skal ha toppet seg da han nylig droppet å feire hennes bursdag for i stedet å reise til verdenscupen i rugby i Paris, melder Sky.

Lang avstand

Venner av paret skal ha røpet for pressen at det har vært hyppige og svært følelsesladde telefonsamtaler mellom prinsen, som driver veldedighetsarbeid i Lesoto i Sør-Afrika, og Leeds, hvor Chelsy studerer, den siste uken. Det skal ha vært Chelsy som foreslo å bryte, og prins Harry skal ha vært enig.

Chelsy skal ifølge kilder Daily Mail har snakket med, ha forklart at hun trenger tid til å "finne sin egen identitet". Hun kaller bruddet en prøveseparasjon, så vennene utelykker ikke at paret kan finne tilbake til hverandre.

En talsperson for Clarence House, den kongelige residensen i London, vil ikke kommentere prinsens privatliv.

Blusset opp igjen

Storebror prins William (24) gjenoopptok for få måneder siden forholdet til Kate Middleton (24), etter et tre måneder langt brudd. Britiske aviser spår at det går mot forlovelse for William og Kate.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder