Runar Sögaard dumpet

(VG Nett) Et av Sveriges mest omtalte par har gjort det slutt. Den norske predikanten Runar Sögaard (37) og TV-stjernen Agneta Sjödin (37) har gått hvert til sitt.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

SLUTT: Den norske predikanten Runar Sögaard (37) og TV-stjernen Agneta Sjödin (37) har gått hvert til sitt. Foto: Espen Sjølingstad Hoen

Det var i midten av november i fjor at det ble kjent at hun og Carolas eksmann Runar Sögaard var et par.

Agneta, som har vært programleder for blant annet den svenske «Tore på sporet»-varianten «Saknad» er en populær TV-kjendis i Sverige.

Runar har de siste månedene oppholdt seg i USA der han har vært en slags åndelig coach til Hollywood-stjerner. I helgen kom han tilbake til Sverige.

- Jeg har aldri hatt det så bra, fortalte han i torsdagens utgave av Expressen.

I dag ble han møtt av Aftonbladets forside med disse ordene i fet skrift: «Agneta Sjödin avslører: Derfor forlater jeg Runar.»

Det syns ikke Runar noe om.

- Han ble forbauset, men mest oppgitt og lei seg. Hun hadde til og med pratet om at de skulle gifte seg, sier en av hans venner til Expressen.

Hemmelig
Paret har aldri snakket åpent ut om forholdet. Men det er tatt mange bilder av de to sammen, og de skal ifølge Aftonbladet ha feiret jul sammen. Nære venner har imidlertid vært villige til å prate om de to.

- Agneta er stormforelsket. Hun går bare rundt og fniser og føler at hun endelig har funnet en mann som forstår henne, sa en venn i desember.

Det var ikke før nå når forholdet er over at Sjödin ville bekrefte at de har vært et par.

- Det stemmer, men for en stund siden var vi ikke et par lenger, sier programlederen og legger til at hun er lettet over at det endelig er kommer ut ettersom de ikke har sett hverandre på to måneder.

De siste dagene har det i den svenske kulørte pressen versert historier om hvor fint de to angivelig har det. Det har plaget Sjödin.

- Ulike drømmer
- Runar kan ikke ha sett hva som er skrevet der. I så fall lever han i en drømmeverden, sier hun, men nekter gå nærmere inn på grunnen til at det ble slutt.

- Man treffes noen ganger og skjønner at det ikke fungerer, man har ulike drømmer og sånn, sier hun før hun presiserer at har vært slutt en stund.

- Når man treffer noen tar det en uke innen ryktet er ute. Senere, når man gjør det slutt, kan det gå to måneder før ryktet kommer ut.

En venn av paret har fortalt til Aftonbladet at Agneta for en tid siden bestemte seg for å forlate Runar fordi hun ikke følte seg «tilstrekkelig integrert i hans liv.»

Begge har et barn fra tidligere forhold.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder