SKAPER BØLGER: Chris Brown er i vinden igjen etter at han antydet at r&b-stjernen Kehlanis selvmordsforsøk sist helg var et forsøk på å oppnå sympati. Foto: Danny Moloshok Reuters

Massiv kritikk mot Chris Browns selvmords-hån

Chris Brown er i hardt vær igjen etter å ha antydet på Twitter at artisten Kehlanis tanker om å ta sitt eget liv var et uttrykk for å vinne sympati.

Artikkelen er over tre år gammel

Ifølge MTV er utgangspunktet for Browns harde bemerkninger på Twitter at Kehlanis kjæreste, NBA-stjernen Kyrie Irving, er en av Chris Browns beste venner.

Det som fikk Brown til å ty til Twitter-tastaturet, var at en av Kehlanis ekser, rapperen Partynextdoor, postet et angivelig bilde fra sykesenga til Kehlani - dagen etter at hun offentliggjorde sitt selvmordsforsøk - der rapperen mer enn antyder at de er sammen igjen.

LES OGSÅ: Chris Brown tar et oppgjør med fortiden

– Har fått r&b-sangeren tilbake i senga mi, sto det i posten som Partynextdoor senere fjernet fra Instagram.

Kehlani selv slettet hele Instagram-kontoen sin etter sin aller siste oppdatering, som altså handlet om selvmordsforsøket.

Denne sammenkoblingen fikk angivelig Chris Brown til å se rødt på vegne av sin gode venn. På Twitter kom han med en rekke harde utfall, blant annet der han beskylder Kehlani for å ha konstruert hele situasjonen for å få sympati.

Og avslutningsvis tirsdag kveld, etter å ha fått kritikk fra sine følgere:

Dette er på langt nær første gang Chris Brown møter knallhard kritikk fra fans og kolleger, selv etter at han mishandlet Rihanna og innrømmet udåden i 2009.

Bildene av en mishandlet Rihanna gikk verden over. Chris Brown ble dømt til fem års prøvetid og 1400 timer samfunnstjeneste for voldsutøvelsen.

Senest i januar i år var han innblandet i en voldsepisode i Las Vegas, og i fjor ble han nektet å turnere i Australia de australske myndigheter ikke ville gi han visum.

Chris Brown kommer til Norge og Oslo Spektrum den 3. juni.

Den frittalende svenske artisten Zara Larsson uttrykker nå på Twitter det som mange tenker;

https://twitter.com/zaralarsson/statuses/715124119759622144https://twitter.com/zaralarsson/statuses/715127864300027904https://twitter.com/zaralarsson/statuses/715129275599437829https://twitter.com/zaralarsson/statuses/715121855355609088

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder