TIL STAVERN: Travis Scott skal opptre på Stavernfestivalen i sommer. Her er han avbildet sammen med kjæresten, realitystjernen Kylie Jenner. Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.COM / AFF

Travis Scott kommer til Norge

Den kjente hiphop-artisten skal opptre på Stavernfestivalen, men det er foreløpig usikkert om han tar med seg kjæresten, Kylie Jenner.

Hiphop-stjernen Travis Scott (28) kommer til Norge i juli. Da skal han nemlig opptre under Stavernfestivalen. Dette blir hans eneste opptreden i Norge i 2019, ifølge arrangøren.

– Dette er noe vi har jobbet lenge og målrettet for å få på plass. Da er det ekstra gøy å kunne glede årets festivaldeltagere med en godbit av de virkelig sjeldne. Travis Scott er rett og slett den største rapartisten i verden for øyeblikket, sier Roger Albin i Stavernfestivalen i en pressemelding.

Fikk du med deg denne? Kendall Jenner stjal overskriftene med sin meget spesielle kjole under Oscar-utdelingen:

Travis Scott ga ut sitt tredje album «Astroworld» i 2018. Albumet gikk raskt inn på toppen av Billboard Top 200-listen, og satte rekord med 349,5 millioner streams i løpet av én uke.

Nå kommer han altså til Norge, til den 19. utgaven av Stavernfestivalen, som arrangeres mellom 11. og 13. juli på Larvik Golf Arena.

Den verdenskjente artisten er kjæreste med realitystjernen Kylie Jenner (21). Paret ble i fjor foreldre for første gang til datteren Stormi Webster. Det er foreløpig ikke klart om Jenner blir med til Norge eller ikke.

SHOWMANN: Travis Scott er kjent for sine energiske show. Foto: Matt Sayles / TT NYHETSBYRÅN

– Det er foreløpig usikkert om Kylie vil være med Travis Scott på denne turneen. Det er heller ikke noe jeg ønsker å spekulere i. Men om hun er med, så er hun hjertelig velkommen til Stavernfestivalen, fastslår Trond Opsahl i Sky Agency til VG.

Sky Agency er medeier i Stavernfestivalen.

les også

Kylie Jenner (21) kjøpte eiendom til 112 millioner kroner

I tillegg til Travis Scott er også Swedish House Mafia, Bastille, G-Eazy, Matoma, Tinie Tempah, Zara Larsson, Arif & Unge Ferrari, Dagny, Postgirobygget, Silvana Imam og Sondre Justad klar for årets festival.

Festivalen har eksistert siden 2001 og blant annet tatt imot artister som Ed Sheeran, Elton John, Post Malone, Neil Young, Sting, David Guetta, Pharrell Williams, Kygo, Dua Lipa, Wiz Khalifa og Karpe Diem.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder