Vendela bor i villaen - Olaf flyttet

(VG Nett) Nysingle Vendela Kirsebom blir boende i luksusvillaen i hovedstaden sammen med døtrene.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

BRUDD: Olaf Thommessen (40) og Vendela Kirsebom (40), her på en forlagsfest i fjor sommer, har flyttet fra hverandre etter 11 års ekteskap. Foto: Frode Hansen

Det har gått tre dager siden VG skrev om bruddet mellom supermodellen Vendela Kirsebom (40)og Venster-nestlederen Olaf Thommessen (40). Da var det ukjent hvordan kjendisparet, som har vært gift i 11 år, skulle løse bosituasjonen.

I dag skriver ukebladet Se og Hør at Vendela og døtrene på ni og syv år har blitt værende i villaen på Vinderen i Oslo og at Olaf har flyttet ut. Det bekrefter Vendelas agent Friedrich Birkmar overfor bladet.

- Trenger distanse

- Bruddet er helt udramatisk, men paret trenger litt distanse, sier Birkmar.

Vendela og Olaf giftet seg sommeren 1996 i Katarina-kyrkan i Stockholm. Etter å ha bodd fem år i New York, flyttet paret til Norge i 2001.

Bruddet mellom Vendela og Olaf skal være helt ferskt og paret har angivelig ennå ikke bestemt om de skal skilles.

Ifølge kilder Se og Hør har vært i kontakt med, skyldes bruddet at Vendela og Olaf har vokst fra hverandre. Det skal ikke være noen nye partnere inne i bildet.

Tøft for ekteskapet

Høsten 2005 var Olaf Thommessen nær ved å dø etter å ha blitt rammet rammet av hjerneblødning mens han var på joggetur. Han var innlagt fire måneder på sykehus og gjennomgikk rehabilitering for å lære seg å gå igjen.

- Mest av alt har han ligget på sofaen. Ingen suksess for et ekteskap, akkurat, betrodde Vendela om tiden etter mannens sykdom i et intervju med svenske Aftonbladet for tre måneder siden.

Travel Vendela

Norsk-svenske Vendela, som kan skilte med 22 år i modellbransjen, er for tiden TV-aktuell som programleder i TV3s nye storsatsing «Designerspirene». Nylig lanserte modellveteranen også sin egen brillekolleksjon gjennom brillekjeden Synsam.

Les også:Holdt brillekolleksjon hemmelig

- Det pirrer i magen! Nå gir jeg bort en del av meg, men det er det jeg alltid har ønsket - å gjøre noe helt selv, forklarte den ferske brilledesigneren til VG Nett.

Den gangen betrodde hun også til VG Nett at hun drømmer om å designe briller også for menn, og at hun i så fall gjerne ville hun utstyre ektemannen med brillene.

- Han har jo en klassisk look, så jeg tror de vil passe, sa Vendela til VG Nett.

VGTV: SE BRILLE-INTERVJU MED VENDELA

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder