Selger ryggen

RAMPELYS

Espen Thoresen Hversaagod-Takkskalduha selger kroppen sin til inntekt for fattige gatebarn i Russland.

  • Anders Kemp
Publisert:

- Ideen kom opp i NRK-tiden min da jeg leste om en dame som auksjonerte bort tatoveringsplass på kroppen sin på eBay. Men NRK lot meg ikke få lov til å gjennomføre planene på lufta den gang, sier han.

Frykter Lyn

Fra førstkommende mandag og ut neste uke kan imidlertid alle som vil, by på ryggen til Thoresen Hversaagod-Takkskalduha gjennom SMS, e-post eller telefon. Hva høyeste bud er, vil til enhver tid bli oppdatert i talkshowet hans, «Vær så god, Takkskalduha!» på Kanal24. - Jeg selger gjerne sjela mi så lenge prisen er rett. Og det er jo mange barn i Russland som vil få det bedre på grunn av det her, sier radioprogramlederen. Han frykter bare én ting: At Lillestrøm, Stabæk eller i verste fall Lyn skal stikke av med høyeste bud:

- Jeg er jo Vålerenga-fan, så jeg vil helst slippe å gå rundt med en Lyn-tatovering. Blir vinnerfirmaet eller organisasjonen for politisk ukorrekt, har han absolutt vetorett: - Jeg har noen etiske kjøreregler å ta hensyn til. Jeg tatoverer ikke «Vigrid» på ryggen min, for å si det sånn.Vetorett

Han vil heller ikke garantere for størrelse på tatoveringen, men lover at det ikke blir snakk om en liten «sommerfugl» på skulderen.

Medieanalytiker Jarle Thalberg i Carat, ser ikke bort fra at noen vil by over 100000 kroner for annonseplassen.

- Bildet kommer sikkert til å florere veldig på nettet og i aviser en kort periode. Senere blir tatoveringen mest synlig for familien. Jeg tror at store profilannonsører som Tine, Gilde og Statoil vil holde seg unna, men at firmaer som Chess, QXL og flere nettbutikker er mer åpne for denne type oppmerksomhet, mener han.

Her kan du lese mer om