GIFT: Justin Bieber (24) fridde til modellen Hailey Bieber (22) på Bahamas i juli. Foto: Nicholas Hunt / Getty Images North America

Justin Bieber og Hailey Bieber er på boligjakt

Paret har de siste månedene bodd i en bolig til 850.000 kroner i måneden. Nå ønsker de å kjøpe en egen bolig sammen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det forteller nære kilder av paret til TMZ.

Den kanadiske popstjernen Justin Bieber (24) og modellen Hailey Baldwin Bieber (22) har de siste månedene leid en bolig med fire soverom og syv bad i San Fernando Valley i Los Angeles.

les også

Amerikanske medier: Selena Gomez innlagt på sykehus

Bieber og Baldwin, som har leid boligen til en svimlende pris på cirka 850.000 norske kroner i måneden, har hatt en del problemer med huset.

Boligens bassengvarmer og klimaanlegg ble ødelagt, men det var imidlertid et brudd i en av rørene i huset som gjorde at de fikk nok. Justin og Hailey, som inngikk leieavtalen i oktober, måtte til slutt flytte ut i desember på grunn av problemene.

les også

Tatovør: Justin Bieber og Hailey Baldwin fikk par-tatovering

Siden har paret bodd på et hotell i Beverly Hills. Justin og Hailey vil imidlertid ikke få problemer med leiekontrakt, ettersom de hadde en månedlig avtale med utleier.

Nå ønsker de å kjøpe en egen bolig. Kilder forteller til TMZ at de nå er på boligjakt og ønsker å investere i en egen bolig sammen.

Fridde på restaurant

I juli bekreftet popstjernen på Instagram at han var forlovet med Baldwin. Vitner har fortalt TMZ at Bieber fridde mens paret var på ferie på Bahamas.

les også

TMZ: Justin Bieber og Hailey Baldwin skal ha giftet seg uten å ha inngått ektepakt

Popstjernen skal ha fridd til Baldwin på en hotellrestaurant. Gjestene i restauranten var angivelig midt i dansingen da Biebers sikkerhetsvakt skal ha bedt alle om å legge bort telefonene, fordi «noe spesielt var i ferd med å skje». Så skal artisten ha gått ned på kne.

I september skrev flere internasjonale medier at paret besøkte tinghuset i New York hvor det ble utstedt ekteskapsattester. Planen er at bryllupet skal finne sted i år.

les også

Konkurs, søksmål og supermodeller: Dette er Hailey Baldwin - Justin Biebers forlovede

Pluss content

De siste årene har Hailey Baldwin Bieber blitt en gjenganger på sosiale medier og i aviser. Men modellen er imidlertid godt vant med rampelyset fra hun var en liten jente. 22-åringen ble nemlig født inn i en av USAs mest kjente skuespillerfamilier - som datter av Stephen Baldwin (52) og niese til Alec Baldwin (60), Daniel Baldwin (58) og William Baldwin (55).

Fikk du med deg da VGTVs Morten Hegseth og Vegard Harm prøvde å komme tett på Bieber i Norge?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder