PÅ REIS: Prinsesse Madeleine og Chriss O’Neill med barna Leonore (4), Nicolas (3) og Adrienne (4 måneder). Til høsten flytter de fra London til Florida. Foto: Anna-Lena Ahlström / Foto: Anna-Lena Ahlström, Kunga

Prinsesse Madeleine flytter til Florida

I en pressemelding torsdag meddeler det svenske kongehuset at prinsesse Madeleine igjen flytter familien over Atlanteren.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Prinsesse Madeleine og herr Christopher O’Neill planlegger i høst å flytte til Florida, USA, for en periode, heter det i pressemeldingen.

Da barna Leonore (4) og Nicolas (3) fortsatt er i førskolealder, og fire måneder gamle Adrienne er kommet til verden, mener det kongelige paret at timingen er riktig.

les også

Prinsesse Madeleine hyller Avicii

– De har bodd der tidligere, og Chris er dessuten oppvokst i Florida. Dette er et bra tidspunkt for familien å flytte på, da barna fortsatt er i førskolealder. De kommer til å forlate bostedet sitt i London, sier kongehusets informasjonssjef Margaretha Thorgren til Aftonbladet torsdag ettermiddag.

les også

Utroskap, partyløver, kampsport og skandaler: Slik gikk det med eksene til de kongelige i Norge og Sverige

Pluss content

Familien flyttet til London i 2014, etter fire år i New York.

Hvor i Florida familien vil bosette seg, vil ikke kongehuset oppgi av hensyn til privatliv, skriver Expressen.

Fortsetter arbeid for barns rettigheter

I pressemeldingen heter det også at prinsesse Madeleine kommer til å fortsette sitt engasjement for barns rettigheter, med økt fokus på World Childhood Foundation sitt arbeid i USA.

Også ektemann O’Neill vil fortsette allerede etablerte forretninger både i USA og Europa.

les også

Prinsesse Madeleines bryllup kostet 2,7 millioner

Prinsesse Madeleine og forretningsmannen Chris O'Neill møttes på en middag med felles, svenske venninner i 2010. I februar 2012 ble paret samboere i New York, før de giftet seg 8. juni 2013.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder