Fri på nettet

Skuddårsdagen er jentenes store sjanse til å fri - og det kan de gjøre over nettet!

Artikkelen er over 20 år gammel

Med jentenes tradisjon for fri på selve skuddårsdagen i bakhodet, kaster vi herved ballen videre til våre lesere:

Tør du å fri til ditt hjertes utkårede på denne spesielle dagen? Skriv et søtt frieri til VG Nett og kryss alt du har for at din elskede oppdager det... (merk. mailen med skuddår).

Her er de første frieriene:

Kjære Humlepung!

Da vi traff hverandre sa du:

"Du skal bli min, du bare vet det ikke ennå".

Vel, nå vet i alle fall jeg hva jeg vil.. men vil du:

* våkne opp med et troll siden av deg
* la meg få skjemme deg bort
* trøste meg når jeg trenger det
* la meg gi deg min kjærlighet
* elske meg når jeg er gretten og sur
* la meg få lov til å være barnslig
* dele dine sorger og gleder med meg
* la meg dulle med deg når du er sliten og lei
* tilby meg armkroken om kvelden
* la meg kysse deg når andre ser på
* lengte etter meg når jeg er bortreist
* holde ut med en skravlebøtte

Og Da spør jeg deg, min Humlepung, vil du gifte deg med meg?

Klem fra Trollungen!

Og Trollungen fikk svar fra sin Humlepung:

Kjære Trollungen min! ...du har gjort mitt liv fullkomment og jeg elsker deg...så hva annet kan jeg si en....JA!! Klem fra Humlepungen

Trond Johnny !!

Jeg elsker deg over alt på denne jord og jeg vil bli din kone for resten av livet mitt. SI JA og gjør meg den lykkeligste på kloden.

Fra nå av skal det bare være meg og deg ..

hilsen Gry Eline


Til min elskede Kjell-Normann

Vi har nå kjent hverandre i 6 måneder, og jeg elsker deg over alt på denne jord. Vi har hadd 6 fantastiske og herlige måneder sammen. Du har, og gir meg så utrolig mye. Deg vil jeg bli gammel med, og ha deg som min livspartner og ektemann. Bedre og elskverdig menneske, venn, støttespiller og kjæreste har jeg ikke møtt, du har alt jeg ønsker, og er så kjærlig, snill og vennlig. Du gir livet mitt verdier, og hver dag sammen med deg er en stor glede. Det å være sammen daglig, og dele livets gleder sammen med deg gjør så godt. Jeg er sikker i denne saken, du er mannen jeg vil gifte meg med.

Elskede Kjell, jeg legger meg ned på mine knær, med ei rød rose i hånden. Ser deg dypt inn i øynene og spør deg: Vil du bli min livspartner og ektemann om noen år?

Jeg elsker deg så høyt. Hilsen din Trine.


Kjære Numle

Jeg elsker deg så høyt!! Tusen takk for alt du gjør for meg!! Vil du gifte deg med meg numlen min?? Kos fra Namle!

Hei elskede Trond min.
I dag er dagen da vi jenter skal fri. Jeg elsker deg og vil spørre om du vil gifte deg med meg. Noen sier at etter så mange år er de kanskje på tide. Elsker deg for alltid. Vennlig hilsen Vanja


Kjære Mumsebamsen min,

Du sa du ville ha meg, her er jeg!
Hei, tenk så fint å ha det sånn , når vi vandrer hånd i hånd

Jeg elsker deg og du er alt for meg!
Vil du bli min?Hilsen Bamsemumsen din.


Min kjære Kristian
Du lyse opp hverdagen min, å æ gler mæ bestainndi t å snakke me dæ vi dele aillt.. vil du gifte deg me meg? - di Renate -

Kjære Hebbelille!

Du er i ferd med å bli far til vårt barn. I tillegg er du den snilleste, skjønneste og mest omtenksomme mann jeg vet om! Vil du gifte deg med meg? Da gjør du meg veldig lykkelig!! Nuss og klem fra vesle nøstet ditt.


Kjære Yngve. Vil du ha meg for evig og alltid?Din Trine.

Terje min deilige lille koseklump! Skal vi gifte oss tell våren ? Tony

KOSEGUTT!
Du påsto at jeg ikke våget å fri, MEN se her: Jeg har bare kjent deg noen uker, men vi er utrolig like.... så hvis du ikke har noen store hemmeligheter som jeg ikke kan akseptere så vil jeg gjerne gifte meg med deg om noen år..... Du er voksen og moden samtidig som du er en leken guttunge! (Det er det jeg liker best ved deg, dessuten har vi jo en stor felles interesse) Jeg elsker den gutten jeg har lært deg å kjenne som! Vil du gifte deg med meg om noen år? (Vi bør vel bli bedre kjent først.....) Mange klemmer fra pusen din!

Kjære pusen min! Vi ble sammen på trappa hjemme hos mine foreldre med et kyss. Jeg spurte om en sjangse og du svarte "hvorfor trur du jeg er her?!" Det er 3 år og 1 måned siden. Livet sammen med deg er det beste som har vært og jeg gleder meg til åra framover.

Et barn har vi fått, en nydelig sønn. Ligner deg på en prikk. Du støttet meg så mye de 6 ukene han lå på sykehuset. Jeg var ikke noe flink til å støtte deg dessverre, men du sto fast ved min side hele tida. Jeg er mye flinkere til å si følelser i dikt¨så her er et til deg.

"VIL DU.......?"

Vi møttes med et kyss. Nå har vi en sønn. Alt har blitt lik en drøm. Jeg svever høyt når du er meg nær. Som en fugl Ja som en liten stær. Høyt flyr hjertet mitt over fjell og vann. Tankene flyr fra sjø til strand. Sorger og gleder kan vi dele sammen. sette oss å prate på den lille trammen. Inderlig høyt jeg elsker deg Derfor spør jeg vil du gifte deg med meg? Din "Vera"!

Flere artikler

  1. Mangler tittel

  2. Ekteskapsbrudd for miss Mona

  3. Lucas på lønnstoppen

  4. Jan Eggum kreves for 25.000 kroner

  5. Mangler tittel

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder