STILLE FØR STORMEN: Villaen som deltagerne bor i er utstyrt med flere titalls kameraer, som nå er sikret og rigget ned før syklonen inntreffer. Foto: VG

Innspillingen av «Ex On The Beach» stoppet av syklon

MAURITIUS (VG) Innspillingen av den norske versjonen av skandaleserien «Ex On The Beach» foregår i disse dager på Mauritius. Nå er innspillingen midlertidig stoppet på grunn av ekstremvær.

 • Thea Roll Rakeng
 • Siri Pallesen

Artikkelen er over to år gammel

Første innspillingsdag av den kontroversielle realityserien begynte mandag, og allerede tirsdag var produksjonen stoppet. Grunnen er at syklonen «Berguitta» er forventet å treffe sydhavsøyen Mauritius, natt til torsdag.

En syklon er et område med lavt trykk i atmosfæren som er karakterisert ved ekstremt kraftig vind og regn, som blåser mot klokken i en spiral.

Les også: Fly snudde etter at «Paradise»-Pierre kollapset

– Følger anbefalingene

De åtte deltagerne som ble flyttet inn i en villa på mandag, er nå evakuerte til et hotell i nærheten som følge av syklonvarselet.

– Av sikkerhetsmessige årsaker har vi valgt å sette produksjonen på hold, inntil videre. Vi følger anbefalingene til lokale myndigheter og sikkerhetsfolk, og for sikkerhetsskyld evakuerer vi deltakerne. De har blitt innlosjert til et hotell med svært gode sikkerhetsrutiner, sier produsent i Rubicon TV, Anne Berit Valla til VG.

Den svenske versjonen av serien har skapt store overskifter. Se VGTV-intervjuet med deltageren Rebecka Nilsson her:

Varslet pårørende

RIGGER NED: Teknisk leder, Atle Selbek, rigger ned alle kameraer i «Ex ON The Beach»-huset før syklonen treffer øya. Foto: VG Foto:

Valla presiserer at verken deltagerne eller crewet som jobber med produksjonene er i fare så lenge de følger angitte sikkerhetsinstrukser.

– Innbyggerne på Mauritius er vant med ekstremvær og vet hvordan de skal gå frem. Jeg vil presisere at verken crew eller deltakere er i fare så lenge de følger angitte sikkerhetsinstrukser. Så fort stormen er over så starter vi opp igjen, sier Valla og opplyser om at alle pårørende er varslet.

Fått med deg denne? Skuffet Isabel Raad langer ut mot TV 2-serien «Bloggerne»

Seriens konsept er opprinnelig hentet fra MTV Storbritannia, der den ble først sendt i 2014. Det ankommer åtte single og håpefulle mennesker med en drøm å finne kjærligheten og feste på en paradisstrand i eksotiske omgivelser.

Det er bare én hake. Drømmeferien blir jevnlig gjennom programmet forstyrret av deltagerne ekskjærester, som skal flytte inn, en etter en.

Produksjonen av «Ex On The Beach» Norge skal vare i seks uker, og skal sendes på TVNorge en gang før sommeren.

Flere artikler

 1. Pluss content

  «Ex on the beach»: Dette fikk du ikke se på TV

 2. Henrik fra «Ex on the beach» langer ut mot TV-produksjonen: – De gikk inn for å knuse oss

 3. Pluss content

  «Ex on The Beach-deltagerne»: Slik forberedte vi oss til å være med

 4. «Ex on The Beach»-Henrik om reaksjonene på boken: - Opplever at de prøver å skremme meg

 5. Langer ut mot «Ex on the beach»: – Deltagerne blir behandlet som apekatter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder