BLE MAMMA: Belcalis Marlenis Almánzar, bedre kjent som Cardi B, ble mamma til en liten jente i juli. Foto: VALERIE MACON / AFP

Cardi B om fødselen: – Hun ødela vaginaen min

Den amerikanske rapperen snakker ut om den harde fødselen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Belcalis Marlenis Almanzar (26), kjent under artistnavnet Cardi B, ble mamma til en liten jente i juli. I et nytt intervju hos Jimmy Kimmel Live, snakker den amerikanske rapperen ut om fødselen og livet som mamma.

les også

Cardi B meldte seg til politiet

Morsrollen var en av temaene som dukket opp under intervjuet. 26-åringen forteller at hun er strålende fornøyd med livet som mamma til datteren, som har fått navnet Kulture Kiari Cephus.

– Det er det beste. Herregud, skulle hatt henne da jeg var tenåring. Det var dette jeg savnet hele livet mitt, sier Cardi B.

Hard fødsel

Den amerikanske rapperen er kjent for å være åpen om intime detaljer, og var heller ikke hemmelighetsfull rundt detaljene om fødselen.

– Det var definitivt hardere enn jeg hadde trodd. Hun ødela vaginaen min, sier artisten, og legger til:

– Ingen har sagt til meg at man må sy vaginaen min. Folk sier kun at når man føder, så gjør det vondt, sier hun.

Cardi B røper at datteren allerede har like personlighetstrekk som henne selv.

– Mannen min sa ofte da jeg var gravid at jeg måtte slutte med skrikingen og legge fra meg holdningen, ellers ville jeg videreføre det til babyen. Og det gjorde jeg, sier hun fornøyd.

les også

Cardi B meldte seg til politiet

Livet i rampelyset har ikke vært lett å kombinere med morsrollen, ifølge artisten.

– Jeg vil gå på tur med henne i gaten, men jeg kan ikke. Jeg vet ikke hvem som går ved siden av meg eller hvilke intensjoner de kan ha. Og jeg vil ikke vise frem babyen til offentligheten akkurat nå. Jeg vil bare beskytte henne, forklarer hun.

Måtte avlyse

Dette er Cardi B’s første barn, og ektemannen Offset sitt fjerde. Cardi B og Migos-rapperen giftet seg i september i fjor.

Tidligere i juli ble Cardi B historisk, som første kvinnelige rapper med to sanger på toppen av Billboard Hot 100.

les også

Cardi B i full krig med eks-manager

I sommer skulle Cardi B egentlig spilt under Palmesus i Kristiansand og på Roskilde-festivalen i Danmark. I april kom nyheten om at hun var gravid, med termin i juli. Hun valgte derfor å avlyse konsertene.

Artisten måtte også avlyse turneen med Bruno Mars etter fødselen.

– Jeg blir ikke med Bruno på turné denne høsten. Jeg trodde seks uker etter å ha født datteren min ville være nok tid til å komme meg mentalt og fysisk, skrev Cardi B på Instagram.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder