PAR: Marius Borg Høiby og Nora Haukland på Halloweenfest i november.

Nora Haukland om første møtet med kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon: − Kom inn balkongdøra mi

Nora Haukland (25) forteller at det var under litt dramatiske omstendigheter at hun møtte familien til Marius Borg Høiby (25) første gang.

Publisert:

Influencer og realitykjendis Nora Haukland snakker om kjærligheten i Ida Fladens (36) podkast «Ida med hjertet i hånden».

Der betror Haukland at de har vært kjærester siden 26. juni, og at de ble kjent via Hauklands venninne Karianne Vilde Wølner (27).

Haukland og Høiby fulgte hverandre på Instagram, men siden han var treg med å ta initiativ, tok hun ansvar og sendte ham en melding.

INFLUENCER: Nora Haukland, her på et arrangement i Oslo i september.

Haukland var opptatt av at det ikke skulle kysses på første date. Det var nemlig ikke i hennes plan å få seg kjæreste, men hun falt for Høiby – som hun beskriver som en smart person med god energi.

– Marius er så flink til å snakke om følelser, noe som jeg elsker, for han er så reflektert, sier hun om kronprinsesse Mette-Marits sønn.

Mette-Marit og Haakon inn i stua

Haukland forteller også om det første møtet med svigerfamilien.

– Det var veldig kleint, men det var sikkert bare jeg som følte på det, sier hun.

Det var på 17. mai, og Marius hadde skadet seg på en knust champagneflaske og måtte på sykehus. Haukland ble med på sykehuset, og etterpå fulgte han med hjem til hennes leilighet.

– Og så kom da Mette og Haakon inn balkongdøra mi, faktisk, fra fronten av bygget. Og Marius ligger der med gips rundt hånden, erindrer Haukland.

Hun forteller at kronprinsparet da ikke visste hvem hun var, men at alle hilste og var høflige.

– De var bare superhyggelige og veldig skjønne. Og det var det første møtet. Det var litt absurd.

Haukland beskriver kronprinsfamilien som varme og kjærlighetsfulle. Men hun var veldig nervøs i starten og opptatt av «å gjøre ting riktig».

FAMILIE: Kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus, kronprinsesse Mette-Marit og Marius Borg Høiby – her i Sverre Magnus’ konfirmasjon i 2020.

Men ikke alt har vært enkelt.

– Jeg synes at det har vært tungt å føle at folk ser på meg som en «clout chaser», sier Haukland.

Uttrykket brukes om mennesker som knytter seg til populære og innflytelsesrike mennesker for selv å skinne mer.

– Jeg er influencer og jobber med å være der ute, mens han helst ikke vil være der ute i det hele tatt. Jeg forstår at det er interessant for folk, men jeg har ikke lyst til å være «kjæresten til Marius», sier Haukland.

Når Fladen spør om hun har følt på det, svarer Haukland at folk ser på henne annerledes og oppfører seg annerledes, og at andre synes hun plutselig er mer interessant.

Haukland innrømmer at det er utfordrende at hun nå må ta hensyn til andre enn seg selv, og at det å date Marius kommer «med litt ekstra oppgaver».

Haukland, kjent fra blant annet realityserien «Love Island», bekreftet overfor VG i slutten av september at hun dater kronprinsesse Mette-Marits sønn, Marius.

– Vi har egentlig prøvd å ikke si så mye, men hva skal man gjøre? Kjærlighetslivet er veldig, veldig fint. Han er en utrolig bra fyr, som jeg er veldig glad for å ha møtt, uttalte realitykjendisen.

Ida Fladen er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

  • Ida Fladen er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.
Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no