GIFT I HEMMELIGHET: Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg i i et lite kapell tilknyttet vinslottet Chateau Miraval i Frankrike. Her er paret under film- og TV-prisutdelingen BAFTA i London tidligere i år. Foto: Wenn.com Foto: ,

Angelina og Brad avslører detaljer om bryllupet

Stjerneparet Angelina Jolie (39) og Brad Pitt (50) letter på sløret og forteller at det var barna som skrev bryllupsløftene.

  • Martine Haug Nysether

Artikkelen er over fem år gammel

Hollywood-paret giftet seg i all hemmelighet i Frankrike lørdag 23. august, og tidligere denne uken dukket de første bildene av Jolies brudekjole opp.

Den off white silkekjolen var designet av Luigi Massi for Atelier Versace, og var enkel og klassisk i snittet. Det som imidlertid skilte seg ut var Jolies slør og slep som var dekket av barnetegninger fra ingen ringere enn parets seks barn, Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8) og tvillingene Vivienne (6) og Knox (6).

- Brad fikk ikke se kjolen før bryllupet, røper Jolie til People Magazine.

Senest i mai fortalte 39-åringen at hun hadde latt barna være med på planleggingen av bryllupet, men til kjendisnettstedet røper hun at det var barna som skrev bryllupsløftene.

– De ville at vi skulle gi hverandre løfter, og det var veldig søtt det de kom på, sier skuespilleren.

MinMote:Her kan du se Angelinas brudekjole og slør

Barna var også sentrale under selve seremonien. Mens parets eldste sønner Maddox og Pax fulgte Angelina ned midtgangen, spredte døtrene Zahara og Vivienne blomsterblader i forkant av vielsen. Shiloh og Knox var foreldrenes ringbærere.

I intervjuet med People Magazine forteller Jolie at hun bar en blomsterring som hadde tilhørt hennes avdøde mor. Mens bruden bar en designerkjole på den store dagen, var brudgommen iført en dress han allerede hadde i garderoben. Slipset måtte Pitt låne av et av barna, fordi han skal ha glemt av sitt eget hjemme.

Pitt og Jolie ga hverandre sitt «ja» i et lite kapell tilknyttet vinslottet Chateau Miraval i Frankrike, som stjerneparet har feriert i gjentatte ganger siden 2008. Kun nære venner og familie var invitert i vielsen.

Hollywood-paret, som er blant verdens mest omtalte, sa lenge at de ikke hadde planer om å formalisere forholdet med å gifte seg, men de siste par årene har begge hintet om at et ekteskap kan ligge i kortene. Paret ble forlovet i 2012.

Flere artikler

  1. Angelina og Brad er gift

  2. Angelina Jolie tar med barna på jobb

  3. Angelina Jolie og Brad Pitts datter brakk armen

  4. Pluss content

    Angelina til VG: Brad støtter meg i alt!

  5. Amerikanske medier: Pitt renvaskes for barnemishandling

  6. Angelina Jolie og Brad Pitt skilles

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder