HOLLYWOOD-PAR: Johnny Depp og Vanessa Paradis har gått hånd i hånd på den røde løperen mange ganger i løpet av sine 14 år som kjærester. Nå er forholdet over. Foto: Getty Images/All Over Press

Slutt mellom Johnny Depp og Vanessa Paradis

Skuespillerparet Johnny Depp (49) og Vanessa Paradis (39) går fra hverandre etter 14 år.

  • Martine Lunder Brenne

Artikkelen er over syv år gammel

Det er Entertainment Tonight som først fikk bekreftet at forholdet mellom Depp og Paradis er over tirsdag ettermiddag.

«Johnny Depp og Vanessa Paradis har gått fra hverandre. Vennligst respekter deres privatliv og ikke minst barna deres», skriver Johnny Depps talsperson i en pressemelding til kjendisnettstedet.

«Pirates of the Carribean»-stjernen Depp og franske Paradis har vært sammen i 14 år og har to barn sammen, datteren Lily-Rose(13) og sønnen Jack (10). Paret er ikke gift.

Allerede i januar i år florerte bruddryktene rundt paret, og kjendisnettstedet People.com skrev til og med at det var slutt. Vanessa Paradis avkreftet da bruddet overfor det franske TV-showet «Le Grand Journal». Ifølge People.com skal problemene i forholdet ha startet da kjendisparet flyttet til Los Angeles fra Frankrike, hvor de lenge bodde i den lille byen Le Plan-de-la-Tour.

Depp og Paradis har også hus og leiligheter i Paris, New York og Bahamas.

De to møtte hverandre under innspillingen av filmen «The Ninth Gate» i 1998. Johnny Depp er mest kjent for sine prestasjoner på filmlerretet. Han har samarbeidet med stjerneregissøren Tim Burton en rekke ganger - blant annet har han spilt hovedrollene i «Edward Scissorshands», «Alice in Wonderland» og «Charlie and the Chocolate Factory».

Vanessa Paradis har på sin side gjort karriere både som sanger, modell og skuespiller. Hun har dessuten vært det franske luksusmerket Chanels talsperson siden 1991.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder