TILBAKE PÅ SKJERMEN: Mandag var Jimmy Fallom tilbake på skjermen og forteller om hvorfor han måtte avlyse innspillingen i to uker.

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Mandag var Jimmy Fallom tilbake på skjermen og forteller om hvorfor han måtte avlyse innspillingen i to uker. Foto:Douglas Gorenstein,Ap

Jimmy Fallon måtte nesten amputere fingeren

Talkshow-vert Jimmy Fallon (40) falt på kjøkkenet hjemme – lå på sykehus i ti dager.

Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det var i slutten av juni at talkshow-verten måtte avlyse «Tonight Show» på grunn av en skade på hånden. På det tidspunktet visste ingen hvilken type skade, eller hvordan Fallon pådro seg den. Ifølge CNN måtte han gjennom en liten operasjon.

Mandag var Fallon tilbake på skjermen – etter ti dager på sykehus. I sendingen forteller han at han snublet i teppet på kjøkkenet hjemme.

YouTube: Se Fallon fortelle om skaden

Fingeren ble skjev og det ble først antatt at den var brukket, men da han kom til sykehuset viste det seg at ringen på fingeren hadde hektet seg fast i kjøkkenbenken og fingeren hadde blitt revet av.

– Tydeligvis er ikke oddsen god i slike skader og vanligvis kutter de fingeren av, sa Fallon under mandagens sending.

Han ble sendt til en spesialist på Bellevue Hospital Center som opererte på fingeren hans i seks timer. De måtte hente en åre fra Fallons fot for å sette fingeren sammen igjen.

Talkshow-verten vil ikke få følelse i fingeren igjen før om åtte uker.

Les også: Fallon kunne datet Nicole Kidman

Fallon har ofte svært kjente mennesker på besøk, og i 2013 var det Ylvis-brødrene som fikk en invitasjon – men da til programmet «Late Night with Jimmy Fallon».

– Vi har hele tiden følere ute på den amerikanske overfladiskheten. Folk er veldig positive her borte. Men vi som er norske suringer fra vestlandet, vi tenker: «Mener du egentlig det du sier?». De sier så mye positivt om «The Fox», men mener de det virkelig? Med Jimmy Fallon var det ingen tvil: Han var så entusiastisk og begeistret at det ikke går an å fake. Det var veldig kjekt, fortalte de til VG etter opptredenen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder