MOTEPRINSESSE: Suri Cruise (6) har sørget for å få neglene lakket i lyseblått, som er helt riktig på motefronten denne våren. Foto: Bulls

MOTEPRINSESSE: Suri Cruise (6) har sørget for å få neglene lakket i lyseblått, som er helt riktig på motefronten denne våren. Foto: Bulls

Suri Cruise (6) er moteløve til fingerspissene

Kjendisdatteren er Hollywoods yngste stilikon

Katie Holmes og Tom Cruises 6 år gamle datter er like oppdatert på trendene som resten av Hollywood og lakker neglene i vårens hotteste farge.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Lille Suri Cruise (6) har allerede skaffet seg et navn i moteverdenen. Det begynte med at den lille jenta ble observert trippende rundt på høyhælte sko, og siden den gang har hun blitt avbildet flere ganger i designerklær fra topp til tå.

Nå viser ferske bilder av kjendisdatteren at hun også har fått nylakkerte negler i en av fargene motebransjen har utpekt som vårens hotteste - lyseblått. Men de små og blå fingerneglene er tydeligvis ikke nok for Suri, som tviholder på en pakke falske negler mens hun er ute med mamma Katie.

Suri har også på seg en av sine mange pelsjakker over en kjole og røde strømpebukser.

Den unge moteløven har også fått sin egen moteblogg og blitt et yndet paparazziobjekt. Suri har også lagt merke til fotografene de siste årene, og veksler mellom å spøke med og rase mot dem.

minMote har tidligere skrevet om Suris status som moteikon, og barnepsykolog Willy-Tore Mørch var da svært kritisk til oppmerksomheten.

- Når så små barn får rollen som for eksempel moteikon er det svært uheldig. Et barn på seks år får da et press på seg og en enorm interesse fra mange hold som det ikke er modent for. Det kan skape reaksjoner som fortvilelse og gråt, noe vi jo ser på disse bildene. På lengre sikt kan det gå ut over selvtillit og selvfølelse, sa Mørch til minMote.

Hollywood-foreldrene Katie og Tom har dessuten fått mye kritikk i media for å skjemme bort sin eneste datter. Blant annet faren selv sagt at Suri har han rundt lillefingeren og at hun velger ut sine egne klær.

«Dawson's Creek»-stjernen Kate Holmes og Hollywoood-kjekkas Tom Cruise var imidlertid senere ute enn mange andre kjendisforeldre med å vise fram Suri som baby. Nå har de derimot funnet seg i at datteren også en kjendis og har sluttet å gjemme henne for fotografene.

Pappa Tom Cruise er for tiden aktuell med «Mission Impossible: Ghost Protocol», hvor han blant annet spiller mot svenske Mikael Blomkvist.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder