ETTERFORSKES: Rapperen Kanye West er mistenkt for legemsbeskadigelse etter at han skal ha slått til en 18-åring som angivelig fornærmet kjæresten Kim Kardashian. Her er paret fotografert i desember i fjor. Foto: WENN.com

Kanye West mistenkt for vold mot 18-åring

På grunn av det som skal ha vært rasistiske slengbemerkninger mot forloveden Kim Kardashian, skal superstjernen Kanye West ha angrepet og slått til en 18 år gammel mann.

 • Andreas Arnseth

Artikkelen er over seks år gammel

Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal angrepet ha skjedd inne på venterommet hos en kiropraktor, der Wests forlovede realitystjernen Kim Kardashian (33) skal ha vært tilstede.

Tildragelsen skal ha startet da 18-åringen hjalp Kardashian inn i bygningen, skriver ABC News. Han skal da først ha kommet med noen tilrop til noen fotografer som befant seg i nærheten. Kardashian skal ha sagt at hun mente språket hans var upassende, noe som gjorde at 18-åringen skal ha begynt å fornærme henne.

Ifølge TMZ skal 18-åringen ha kommet med en slengbemerkning om hennes forhold til rapperen Kanye West (36) og brukt «n...»-ordet, ifølge TMZ. Nettstedet skriver at Kardashian først skal ha forsøkt å snakke rolig til 18-åringen. Men han skal ha fortsatt å fornærme henne, noe som førte til at hun ringte Kanye West.

Vitner hevder at West og Kardashian gikk sammen tilbake til venterommet, der 18-åringen satt. Artisten skal så ha slått til den unge mannen før ansatte hos kiropraktoren skal ha skilt de to mennene og ringt politiet.

Politiet i Beverly Hills har sendt ut en pressemelding der de skriver at superstjernen er mistenkt for legemsbeskadigelse. West skal ha forlatt stedet like før politiet kom dit, men ifølge pressemeldingen vil politiet følge opp saken i form av en etterforskning. West er ikke pågrepet i saken, ifølge amerikanske medier.

West må møte i retten 23. januar etter at han gikk til angrep på en fotograf på flyplassen i Los Angeles i september i fjor, skriver Hollywood Reporter.

ABC News opplyser at en representant for West ikke har vært tilgjengelig for kommentarer, mens en representant for Kardashian ikke ønsker å kommentere saken.

Flere artikler

 1. Kanye West til Norge

 2. Kim Kardashian med oppklaring til fansen

 3. Kim Kardashians fotograf alvorlig skadet i bilulykke

 4. Kim Kardashian West truet med pistol og ranet

 5. Kim Kardashian Wests forsikringskrav: Over 45 mill.

Fra andre aviser

 1. Trumps «bromance» med rapstjernen blomstrer. Nå flørter Kanye West med tanken om å overta som president.

  Aftenposten
 2. Kim Kardashian ranet for millioner i Paris

  Bergens Tidende
 3. TV-profilen Kim Kardashian ranet for millioner

  Aftenposten
 4. Kjent for å være kjent. Nå vender man seg til Kim Kardashian West for å nå Trumps øre.

  Aftenposten
 5. Kanye West sammenligner behandlingen av kjendiser med rasediskriminering

  Aftenposten
 6. Horten-mann trodde han var sammen med Kim Kardashian - svindlet venner for 30 millioner

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder