SNØ-KOPI: Ikke bare har reality-stjernen Kim Kardashian West mange millioner følgere på sosiale medier, nå finnes det også en snø-versjon av henne. Foto:Kim Kardashian / Kristin Huus / Instagram,

Kim Kardashian - nå også som snømann

Snømannbygger: - Utfordrende å få til en jevn og stor rumpe

Reality-dronningens rumpe gikk som en farsott i sosiale medier i fjor. Den var også inspirasjon da Kristin Huus (24) og vennene skulle lage en snømann på nyttårsaften.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Vi var en vennegjeng som var på hyttetur på nyttårsaften, og så måtte vi finne på noe på dagen. Da bestemte vi oss for å ha en snømannkonkurranse, sier Joakim Rosenlund til VG.

Da vennegjengen bestemte seg for å komme seg ut av hytta på Valdres for å bygge snømenn, ble de enige om at guttene skulle konkurrere mot jentene. Mens guttene lagde en penis i solnedgang, bestemte jentene seg for å la seg inspirere av reality-dronningen Kim Kardashian.

– Vi fant raskt ut at vi ønsket å lage Kim fordi hun er så lett å kjenne igjen. Heldigvis var det kram snø, men det var utfordrende å til en jevn og stor rumpe, forteller Kristin Huus.

I stedet for å lage en klassisk, rund og god snømann, formet jentene en snømann med en veldreid rumpe, pupper og armer. På toppen fikk også snømannen hår, for å ligne mest mulig på det ikoniske bildet av Kardashian West, som i skrivende stund har blitt likt over 930.000 ganger på Instagram og hyppig kommentert

Etter en times tid i snøen, sa begge lagene seg ferdige – og det var liten tvil om hvem som var vinneren.

– Jentene vant soleklart, sier Rosenlund.

PROTOKOLL:Del dine snømannbilder her

Svært populær

Det var i november Kim Kardashian West delte nakenbildet av seg selv på Instagram, hvor hun poserer på forsiden av det amerikanske magasinets Paper Magazine. Hastaggen magasinet brukte i forbindelse med lanseringen av magasinet – #BreakTheInternet – var den sjette mest brukte taggen verden over.

Etter at Instagram tok en opprydding i falske brukere i desember, gikk reality-dronningen forbi Justin Bieber – og ble med det verdens mest fulgte person på billeddelingstjenesten.

Da søketjenesten Google offentliggjorde listen over hvilke kjendiser som fikk navnet sitt skrevet inn på Google flest ganger i løpet av 2014, havnet Kim Kardashian West ikke overraskende på andre plass.

Tok en Kardashian

Men det er ikke bare internasjonale Hollywood-stjerner som kaster klærne på Instagram. En uke etter at Kardashian West postet nakenbilde av seg selv på Instagram, gjorde komiker Else Kåss Furuseth (34) det samme.

«#TheEndofTheInternet», skrev komikeren under bildet hun la ut på profilen sin. På bildet blottlegger hun rumpa og poserer på akkurat samme måte som realitydronningen for det amerikanske magasinet.

Bildet fikk stor respons av Kåss Furuseths daværende 56.000 følgere. På en drøy time ble bildet blitt likt 5314 ganger, og i skrivende stund har over 22 600 trykket på liker. I tillegg har det bildet fått over 950 kommentarer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder