Kathrine Sørland trodde hun måtte danse i stringtruse

Holdt på å begynne å grine

Fiket til Carsten Skjelbreid

Kathrine Sørland ble rundlurt av «Skal vi danse»-stylisten og programleder Carsten Skjelbreid og trodde hun måtte danse tango i tanga.

  • Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

I kveld skal Sørland imponere TV-seerne med et forrykende argentinsk tango-show i «Skal vi danse». Hun var ikke forberedt på å bli kledd opp i hundebånd, stringtruse og sebra-tights når hun ankom kostymeavdelingen til TV 2.

Flaut

- Da jeg fikk tangaen holdt jeg på å begynne å grine, og tenkte at nå må jeg bare være profesjonell. Det var så utrolig flaut. Jeg var jo så klar til å danse tango, og hadde gledet meg til å ha på meg en rå kjole med splitt. Da stylisten plutselig dro frem en sebra-tights og en tanga, trodde jeg det hadde klikket for henne, forteller en lattermild Sørland til VG.

Les også: «Skal vi danse»-Kathrine må låne rumpe

Forhåndsfavoritten ble mest overrasket over stringtrusen.

- Jeg tok den på meg for å være profesjonell. Jeg tenkte dette er jo ikke død og liv, det er bare en tangatruse. Samtidig er jo dette et familieprogram, og da er det litt rart at jeg skal valse rundt i en liten truse på direktesendt TV.

Husker ikke

Stuntet til programleder Carsten Skjelbreid og stylisten ble fanget opp på skjult kamera, og da han kom ut for å fortelle at alt bare var en spøk, så Sørland rødt.

- Jeg husker ikke at jeg fiket til ham. Det er jo helt sykt. Man er så inni danseboblen, også tenker man at alt dreier seg om det. Jeg tenkte ikke et sekund på at dette var spøk. Man er stresset og har lyst til å ha på seg et fint antrekk. Da hjelper det ikke på nervene å få utdelt et hundebånd, en sebra-tights og en tanga, ler den populære deltakeren.

Sist uke havnet storfavoritten i duell med Venke Knutson. Det var til slutt sørlandsstjernen som måtte gi tapt etter å ha danset paso doble og vals.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder