LYKKELIG: Ifølge carolas blogg storkoser hun seg i Sør-Afrika med sin nye datter Zoe. Foto: Jørgen Braastad / VG

Lille Zoe har endret Carolas liv

Carola Häggkvists (45) adoptivdatter har allerede snudd mammas liv på hodet.

  • Martine Lunder Brenne

Artikkelen er over syv år gammel

Carola er fortsatt i Sør-Afrika, hvor hun har fått tilbringe litt sårt etterlengtet tid med adoptivdatteren Zoe. De to har blant annet vært i dyrehagen, og Carola legger ikke skjul på at hun allerede er oppslukt av familiens nye tilskudd.

«Det har vært veldig bra for Zoe og meg å bare få tilbringe tid med hverandre nå i begynnelsen. Bare være - men fullt ut. Noen som kjenner seg igjen?» skriver Carola på sin blogg og legger til:

«Livsforvandlende på mange måter».

BAKGRUNN: Carola er «universets lykkeligste» etter møte med adoptivdatteren

MOR OG DATTER: Carola og datteren Zoe fotografert i Sør-Afrika denne uken. Foto: STEFAN MATTSSON/AFTONBLADET Foto:

Den svenske sangstjernen blogger også om at hun og datteren har vært på shopping, i tillegg til at de har vært på ambassaden for å ordne med Zoes papirer.

Det er tydelig at Carole storkoser seg i lille Zoes selskap.

«Jeg måtte gå ned en lang trapp med Zoe i barnevognen i dyrehagen, og gjett om hun lo hver gang det laget lyd for hvert trappetrinn! Hun lo så tårene trillet og det var definitivt det morsomste så langt», beskriver Carola.

«Plutselig husker man hvordan det var å være barn. Jeg hold til og med på å spise opp isen hennes!».

Tilbake i Sverige har Carola sagt at hun ser fram til å la den lille jenta få nye, fine sko og at de to kan synge sammen.

Det er ikke lenge siden GP-dronningen avslørte at hun skulle til Sør-Afrika for å adoptere en jente. Hun har også vist fram datteren på noen bilder, men ansiktet er inntil videre skjermet fra media.

Fra før har Carola sønnen Amadeus (14) med norske Runar Sørgaard.

- Livet går fortere enn man tror. Jeg trodde at jeg skulle ha flere barn på dette stadiet i livet, men sånn ble det ikke. Og jeg har ennå ikke truffet en jeg vil gifte meg med, men jeg føler meg for ung til å ikke bli mamma igjen, uttalte hun nylig til Dagens Nyheter.

Carola er blant Sveriges mest folkekjære artister og hun har deltatt i svenskenes svar på Melodi Grand Prix, Melodifestivalen, en rekke ganger. Hennes kanskje mest kjent bidrag er «Främling», «Mitt i ett äventyr», «Fångad av en stormvind» og «Evighet».

Hun er også aktuell som dommer i «The Voice» i Sverige.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder