GIR SEG: Nina Dobrev (26) ønsker ikke fortsette å spille Elena Gilbert. Foto:Mario Anzuoni,Reuters

Nina Dobrev forlater «The Vampire Diaries»

Nina Dobrev (26) ville være den første til å fortelle fansen sin at hun er ferdig i den populære vampyrserien.

  • Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Mandag slapp 26-åringen nyheten på sin Instagram-konto: Hun blir ikke å se i den syvende sesongen av «The Vampire Diaries».

Nina Dobrev har hatt rollen som Elena Gilbert, i tillegg til at hun har spilt Katherine Pierce og Amara.

I innlegget skriver hun at hun har tilbrakt helgen på Lake Lanier i Georgia med hele «The Vampire Diaries»-gjengen. Hun vil være den første som forteller fansen at helgen ikke har handlet om påskefeiring, men har vært en farvel-fest for henne.

«Jeg har alltid visst at jeg ville at Elenas historie skulle være et eventyr som varte over seks sesonger, og i løpet av de seks årene har jeg fått en reise for livet.»

«Elena forelsket seg ikke bare en gang, men to ganger, i to sjelevenner. Og jeg har møtt noen av mine beste venner og fått en større familie som jeg vil elske for alltid», skriver hun.

Nina Dobrev har tidligere vært kjæreste med medskuespiller Ian Somerhalder. Paret gikk hver til sitt i mai i fjor.

Produsent for serien, Julie Plec, som har laget serien sammen med Kevin Williamson, bekrefter til US Weekly at Dobrev forlater serien.

– Nina gleder seg til å spre vingene videre, slappe litt av, reise rundt i verden, og også ta den med storm. Vi vil støtte henne fullt ut. Vi kommer til å savne henne og alle karakterene hun har spilt, men vi ser fram imot å ta utfordringen å fortelle historien om Salvatore-brødrene videre, sier hun.

Dobrev er ikke den eneste som forlater den populære serien. Plec bekrefter at Michael Trevino, som spiller Tyler Lockwood heller ikke vil være å se i sesong syv.

Følg Rampelys på Facebook!

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder