SEXY: Levine vant kåringen på grunn av sex-appeal og en yoga-stram kropp ifølge bladet People. Her under en opptreden på «Today show» i New York i juni. Foto: REUTERS

Adam Levine er årets mest sexy mann

Maroon 5-vokalisten Adam Levine tok hjem People Magazine's gjeve pris: «Sexiest Man Alive».

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Den 34 år gamle artisten sier til bladet i denne ukens utgave at prisen kom overraskende på.

- Som musiker har du fantasier om å vinne en Grammy, men jeg hadde egentlig aldri trodd at dette skulle skje. Jeg er overrasket og sjokkert, og det virket nesten som om de tullet, men det gjorde de ikke. Det er kult, sa han.

Levine slutter seg til listen hvor også George Clooney, Channing Tatum og Johnny Depp også har ligget på førsteplass.

HANS UTKÅREDE: Her er Levine's forlovede, Behati Prinsloo, på etterfesten til Victoria's Secrets show i New York for en uke siden. Foto: AFP

Bladet skrev at noen medvirkende faktorer til at Levine tok hjem prisen er hans sex-appeal, en yoga-stram kropp og et stabilt forhold til sin forlovede, Victoria Secret's modellen Behati Prinsloo.

Hva synes du? Er Adam Levine verdens mest sexy mann? Diskuter nederst i artikkelen!

Entreprenør

Levine og bandet Maroon 5 er mest kjent for låter som «She Will Be Loved», «Moves Like Jagger» og «Payphone». Levine har siden 2011 vært mentor i amerikanske «The Voice».

Levine eier også sitt egen plateselskap, «222 Records» som har signert blant annet Matthew Morrison, kjent fra Fox-serien «Glee».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder