RETTSAK: Til tross for at Gunilla Persson hevder sin uskyld må hun stille i retten i Florida den 21. juni. Foto: Politiet, Palm Beach

Gunilla Persson blir stilt for retten i juni

Realitystjernen fra «Svenske Hollywoodfruer», Gunilla Persson (59) ble arrestert tirsdag kveld i Florida, mistenkt for tyveri. 21. juni stilles hun for retten i samme delstat.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det er mistanken om at hun har stjålet et par solbriller av merket Chanel som fikk Gunilla Persson arrestert i Palm Beach, Florida tidligere denne uken.

Ifølge den svenske avisen Aftonbladet er det nå klart at hun må møte i retten den 21. juni. Ifølge Perssons advokat, Michael Murphy, hevder hun sin uskyld, og mener det har blitt en misforståelse.

les også

Anna Anka om sin nye kjæreste: – Han mener jeg er en superstjerne som mistet alt

Løslatt

Persson måtte tilbringe en natt i fengsel, før hun slapp ut onsdag morgen, etter å ha betalt rundt 40 000 norske kroner, skriver den lokale avisen Palm Beach Post.

Aftonbladet har fått politirapporten om hendelsen, og skriver at Persson har blitt fanget på et overvåkningskamera idet hun går ut av en butikk med solbriller på hodet – uten å ha betalt.

De skriver også at solbrillene koster mellom 300 og 500 dollar, eller mellom 2000 og 4000 kroner.

les også

Hollywood-frue: Fant avrevet dyrehode i hagen

Aftonbladet har snakket med Perssons advokat, han sier at hun har det bra, og at hun er uskyldig.

– Vi gleder oss til å ordne opp i dette.

Persson har også lagt ut flere bilder på Instagram der hun gir uttrykk for at hun har det bra.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder