FIKK EN DATTER: Kate Hudson og kjæresten Danny Fujikawa har fått sitt første barn sammen. Her er de på et bilde fra mai i fjor. Foto: Jordan Strauss /Ap

Kate Hudson ble mamma for tredje gang

Skuespilleren har fått sitt første barn med kjæresten Danny Fujikawa.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

I april røpet skuespiller Kate Hudson (39) i en video på Instagram at hun og kjæresten Danny Fujikawa venter en liten jente.

– Overraskelse! Skrev hun den gang til fansen, før hun unnskyldte seg for ikke å ha vært veldig tilstedeværende den siste tida.

les også

«Torpet»-deltager Lasse Bergseter fridde og fikk ja

– Hvis du har lurt på hvorfor jeg har vært så fraværende på sosiale medier i det siste, så er grunnen at jeg aldri har vært mer syk enn nå. Vi har prøvd å holde denne graviditeten under radaren så lenge som mulig, men nå går det ikke lenger. Det er veldig vanskelig å skjule, og å prøve å skjule det er mye mer utmattende enn å gå ut med det. Mine barn, Danny, jeg selv og hele familien er utrolig spente. En liten jente er på vei, skrev hun.

les også

Jessica Simpson gravid med sitt tredje barn

Nå er babyen kommet til verden, og på Instagram avslører hun også for sine følgere navnet til den lille jenta. Hun er nemlig oppkalt etter sin avdøde bestefar. Det melder også flere amerikanske medier.

– Vi har valgt å kalle datteren vår Rani (uttales Ronnie) etter sin bestefar, Ron Fujikawa. Ron var den mest fantastiske mann, og én vi savner veldig alle sammen. Å oppkalle henne etter ham er en ære. Alle har det fint og er så glade som vi kan være. Familien vår vil takke dere alle for all den kjærligheten som har blitt sendt i vår retning. Vi sender kjærligheten rett tilbake, skriver hun.

les også

Åpenhjertig Carrie Underwood: Tre spontanaborter på ett år

Rani er 39-åringens første barn med kjæresten Danny Fujikawa. Fra før av er hun mamma til sønnen Ryder (14), som hun har med rockeren Chris Robinson, og Bingham (7), som hun har med Muse-sanger, Matt Bellamy.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder