FESTET PÅ KVINNEGALLA: Nicole Kidman og Keith Urban på «Glamour Woman of the Year Awards» i New York i går kveld. Foto: Reuters

Ektemannen fulgte Nicole på kvinnegalla

(VG Nett) Nicole Kidman hadde ektemannen på slep da hun i går ble hyllet som en av årets kvinner sammen med blant andre Hillary Clinton og Tyra Banks.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Glamour Women of the Year: inspiring women, best of the year, women leaders

Det var bladet Glamour som i New York i går lot prisene drysse over de kvinnene de mener har utmerket seg mest i løpet av året som har gått.

SE FESTBILDENE!

Hollywood-stjernen NicoLE Kidman var i svært godt selskap i Carnegie Hall. USAs utenriksminister Condoleezza Rice, senator Hillary Clinton og tidligere fredsprisvinner Shirin Ebadi var blaNt kvinnene som ble ropt opp på podiet for å motta «Årets kvinne»-trofé. Supermodell og talkshow-vertinne Tyra Banks var også blant hedersgjestene.

Country-stjernen Keith Urban er én av få menn som vises på byråbildene fra prisgallaen. urban holdt sin kone NicoLE Kidman stolt i hånden hele tiden, og det nybakte foreldreparet poserte smilende sammen.

Nicole har fått tilbake sin slanke kroppsfasong på de fire månedene som har gått siden datteren ble født.

10 år gammel barnebrud

Kveldens yngste prisvinner var 10 år gamle Nujood Ali fra Yemen, en tidligere barnebrud. Hun fikk innvilget skilsmisse ved hjelp av sin advokat Shada Nasser. 10-åringen ble hedret på gallaen for å ha stått fram som et eksempel rundt et betent tema.

Mer om alle prisvinnerne på bladets hjemmeside.

En rekke andre superstjerner hadde også funnet veien for å hylle prisvinnerne med velvalgte ord. Blant dem var filmstjernene Natalie Portman og Kate Bosworth, forfatteren Salman Rushdie og popstjernen Fergie. Årets Idol-vinner David Cook sang for kvinnene.

BILDER: PRISUTDELERE OG VINNERE

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder