EKTEPAR: Skuespiller Sara Gilbert og artist Linda Perry på en galla i forkant av musikkprisshowet Grammy i 2013. Foto:John Shearer,Ap

Stjernepar fikk en sønn

Linda Perry (49) fra 4 Non Blondes og skuespillerkona Sara
Gilbert (40) fikk en sønn lørdag.

Det bekreftet en av Gilberts medprogramledere på talkshowet «The Talk» under mandagens sending, melder People.

MOR FOR FØRSTE GANG: Linda Perry, her på en prisutdeling for Gay, Lesbian, and Straight Education Network's Respect Awards i 2010. Foto:Matt Sayles,Ap

– Vår egen Sara og hennes kone Linda at nå stolte foreldre til en ny guttebaby, og både mor og barn har det bra, sa programleder Julie Chen.

Sønnen Rhodes Emilio Gilbert Perry er parets første barn sammen, mens Gilbert har datteren Sawyer (7) og sønnen Levi (10) et tidligere forhold med TV-produsent Allison Adler.

Perry og Gilbert forlovet seg i april 2013 og giftet seg mars i fjor. Linda Perry er mest kjent som frontfiguren i bandet 4 Non Blondes på starten av 90-tallet. De hadde kjempesuksess med singelen «What’s Up» som lå 17 uker på VG-lista i1993.

Perry er også låtskriver og plateprodusent, og hun står blant annet bak Christina Aguileras «Beautiful» og Gwen Stefanis «What You Waiting For?».

Gilbert spilte sarkastisk jentunge i TV-serien «Roseanne» på 80- og 90-tallet, hun var Paula Schaeffer i «24», Jane Figler i «Akutten», og spilte Leslie Winkle i «The Big Bang Theory».

Siden 2010 har hun vært programleder og produsent av «The Talk», der også Sharon Osbourne, Sheryl Underwood, Aisha Tyler og Chen er programledere. Det var under en sending i september i fjor Gilbert røpet at hun var gravid.

THE TALK: Programledere og produsenter for «The Talk» i 2010: F.v. Julie Chen, Leah Remini, Sara Gilbert, Sharon Osbourne, Holly Robinson Peete og Marissa Jaret Winokur. Foto:Lucy Nicholson,Reuters

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder