Suksessen gikk til hodet på R'nB-stjernen

Chris Brown tar et oppgjør med fortiden

Chris Brown (25) innrømmer at tiden bak murene har endret
ham. – Du kan ikke konstant lage bråk, sier R'nB-stjernen.

  • Martine Haug Nysether

Artikkelen er over fem år gammel

Etter at Chris Brown tilbrakte over tre måneder i fengsel tidligere i år, er 25-åringen fast bestemt på at han ikke skal vende tilbake til sine gamle, voldelige vaner.

– Jeg har sviktet i mange tilfeller, men jeg tror det er en del av å vokse opp og lære, sier Brown i et intervju med Associated Press, ifølge MTV.

– Etter at jeg ble fengslet har jeg fått en bedre forståelse av hva som er viktig. For meg har det vært lærerikt. Du kan ikke konstant lage bråk.

Anerkjenner egne feil

– Du får ikke mange sjanser. Jeg mener ikke av mine jevnalderne, men av Gud generelt. For meg og min tro, ønsker jeg ro og muligheten til å slappe av og gjøre det jeg elsker – siden jeg er velsignet med denne muligheten og talentet ønsker jeg ikke å kaste det bort.

I intervjuet innrømmer Brown at han anerkjenner sine tidligere feil, som da han i 2009 angrep sin daværende kjæreste Rihanna.

– I begynnelsen var jeg aggressiv og reservert fordi jeg ikke følte meg komfortabel i situasjonen. Jeg ble stadig dømt for alle feilene jeg gjorde.

Brown forteller at han tilslutt måtte innse at det var slik situasjonen hans var.

– Det var mitt liv, og på slutten av dagen er jeg en musiker, en underholder som påvirker mange mennesker, både unge og gamle.

Suksessen gikk til hodet

Da 25-åringen ble spurt om vennen og bråkmaker Justin Bieber, var Brown klar på at det ikke er enkelt å vokse opp med alles øyne på seg.

– Å vokse opp i offentlighetens søkelys i ung alder med jenter, penger og all suksessen – kan gå til hodet ditt ganske fort. Det gjorde det virkelig til meg, innrømmer Brown i intervjuet.

Han beskriver seg selv som arrogant, eplekjekk og forteller at han så på seg selv som uovervinnelig på et tidspunkt.

– Unge mennesker som er i offentlighetens søkelys hele tiden, får ikke muligheten til å vokse opp uten kamera tilstede. Vi kan ikke gjøre feil uten at noen hører om det.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder