FOTOYNDLING: Sandra Bullock er stadig å se på den røde løperen. Her under Oscar-utdelingen i 2014. Foto:Jordan Strauss,Ap

Sandra Bullock kåret til verdens vakreste

50-åringen danker ut både modeller og andre skuespillere i ny kåring. Selv mener hun det er sønnen Louis (5) som gir henne de fineste komplimentene.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Sandra Bullock er kåret til verdens vakreste kvinne i magasinet Peoples årlige kåring.
Men da hun fikk vite om kåringen, var reaksjonen at det hele var «latterlig».

Bullock mener det vakreste i livet hennes er morsrollen for den fem år gamle sønnen Louis, forteller hun til magasinet. Hun sier også at livet sammen med sønnen stadig minner henne om hva som er viktig i livet.

STJERNE: Sandra Bullock fikk sin egen stjerne på «Walk of Fame» i 2005. Foto:Kevork Djansezian,Ap

Bullock forteller at det som oftest er sønnen Louis som klarer å sjarmere henne i senk.
– Jeg la ham en kveld, og da fortalte jeg at kommer til å elske ham da jeg blir gammel, grå og mye mer rynkete enn det jeg er nå. Da spurte han om hvorfor jeg har rynker, sier Bullock og legger til:
– Jeg svarte at jeg håper at noen av dem kommer fra at jeg ler så mye. Så tok han meg i ansiktet og sa: «Du er ikke gammel, du er bare lykkelig».
Bullock adopterte sønnen som alenemor, og holdt babynyheten hemmelig, etter at hun gikk fra Jesse James.

Den Oscar-vinnende skuespilleren avslører også at noen av hennes beste skjønnhetstips er grønn juice og trening fire til fem ganger i uken. Allikevel er det ikke det som får Bullock til å tenke på skjønnhet.

– Ekte skjønnhet er lavmælt. Særlig i denne byen er det vanskelig å ikke si «Jeg trenger å se sånn ut», sier hun til People og legger til:
– Nei, vær heller en god person, en god mor, gjør en god jobb med lunsjen, slipp noen som ser ut til å ha dårlig tid foran deg. Menneskene jeg syns er vakrest er de som ikke prøver for hardt.

De som må se seg slått av Bullock, men allikevel havner på pallplass i kåringen er modellen Gigi Hadid (19) og skuespilleren Taraji P Henson (44).

ANDRE OG TREDJEPLASS: Gigi Hadid og Taraji P Henson. Foto:AP,


De andre som havner på topp 10-listen er sangeren Meghan Trainor (21), skuespiller Lavrene Cox (30), skuespiller Jenna Dewan-Tatum (34), skuespiller Shay Mitchell (28), skuespiller Gabrielle Union (42), sanger Ariana Grande (21) og skuespiller Vansessa Hudgens (26).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder