Linnéa om danserivalene: - Like dårlige alle sammen

Per Heimly: - Målet er å gå ned i vekt

Blogger Linnéa Myhre (24) og fotograf Per Heimly (41) er begge rivaler i høstens dansekonkurranse på TV 2. Men det er ikke hverandre de frykter mest.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Tirsdag kunngjorde TV 2 hvilke tolv kjendiser som skal kjempe mot hverandre i høstens «Skal vi danse». Samme dag offentligjorde også NRK sine «Stjernekamp»-deltakere.

To av årets danse-deltakere er blogger og forfatter Linnéa Myhre, samt fotograf Per Heimly. Begge har begge blitt spurt før, men valgte da å takke nei.

- Jeg ble spurt for to år siden, men da var jeg ikke klar for det, forteller Myhre til VG.

Blitt sterkere

- Hvor sterkt fysisk og psykisk rustet er du for dette?

- Nå føler jeg at jeg er veldig klar for det. Det var jeg ikke før. Jeg føler meg sterk. Men jeg har ikke lyst til å ryke ut tidlig, med mindre det er kjipt å være med, legger den unge bloggeren til.

24-åringen vil ikke kommentere om kjæresten, musiker Sondre Lerche, kommer til å bistå med danstreningen i kulissene.

- Jeg tror ikke jeg skal involvere noen andre enn meg selv, svarer bloggeren. Myhre er likevel ikke helt sikker på egne danseferdigheter.

- Jeg kan ikke danse på noen som helst måte. Jeg håper jeg kan det, men jeg har aldri forsøkt, så det gjenstår å se, sier hun.

Frykter «Fotballfrue»

Myhre tror blogger og forfatter Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen blir hennes største konkurrent.

- Jeg tror de er like dårlige alle sammen, men kanskje «Fotballfrue». Hun er høy og sprek, påpeker hun.

Heimly er spent, spesielt siden han har blitt spurt så mange ganger før.

- Jeg har blitt spurt fem ganger tidligere, men har alltid valgt å si nei. Jeg fikk forespørselen igjen i år og tenkte jeg kunne spandere på meg en fin liten lunsj. Etter lunsjen tenkte jeg at det hadde jo vært litt gøy å bli med. Noen ganger i livet må man bare si ja, smiler han til VG og legger ikke skjul på intensjonene bak deltakelsen.

Vil gå ned i vekt

- Hovedgrunnen er å komme i bedre form, få litt mindre magefett. Dette er mitt siste håp når det gjelder å gå ned i vekt, sier han.

- Hvem blir dine største ufordrere på dansegulvet?

- Det er veldig mange kjekke kvinner og mannfolk her, men jeg tenker ikke så mye på konkurransedelen. Jeg vil bare kose meg.

Hvis du må peke deg ut én, da?

- Da blir det vel sportsguttene, de er i toppform. Jeg kommer uansett langt med sjarm. Det er mitt eneste kort å spille på.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder