KYSSET: Christina Kobbeltvedt og Alejandro Fuentes feirer at de nå er mann og kone. Foto: PETTER EMIL WIKØREN Foto: PETTER EMIL WIKØREN,VG

Nå er Alejandro gift: - Uvirkelig!

Brudgommen rørt til tårer av sang i kirken

KRISTIANSAND (VG) Etter syv år som kjærester har Alejandro Fuentes (26) og Christina Kobbeltvedt (24) sagt ja til hverandre i Kristiansand Domkirke.

  • Petter Emil Wikøren
  • Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Kirkeklokkene ringte like etter kl 14, og tre kvarter senere kom det nygifte paret ut på kirketrappen.

- Det føles veldig rart å være gift! Nesten litt uvirkelig, siden vi har vært sammen i syv år, sa en fornøyd Fuentes til pressen etter vielsen.

Bruden var også lettet.

- Det gikk veldig fint. Nervene slo inn like før seremonien, men da musikken startet, følte jeg meg roligere, forklarte hun.

- Men jeg var veldig spent i forkant.

Kobbeltvedt forteller at brukekjolen er kjøpt i New York og er designet av Nicole Miller.

En liten time før vielsen dukket brudgommen opp, med forlover Lasse Henden hakk i hæl. Fuentes innrømet da at han er litt nervøs for det som ventet.

- Jeg skal bruke resten av tiden før vielsen til å roe meg ned, smilte han.

SANG I KIRKEN: «The Voice»-deltager Pål Rake fikk fart på Fuentes' følelser. Her gratulerer Rake kameraten som gift etter seremonien. Foto: PETTER EMIL WIKØREN Foto: ,

Rørte Fuentes til tårer

Like etter ankom Pål Rake, som sjarmerte mange TV-seere da han deltok i fjorårets «The Voice»-konkurranse. Rake fremførte Elton Johns «Can You Feel The Love Tonight» (fra «Løvenes Konge») i kirken, og i likhet med brudgommen var han en smule preget av nerver.

- Jeg er spent på om jeg greier å innvfri forventningene, sa han til VG på vei inn i kirken.

Rake, som er en nær venn av Fuentes, trengte ikke å bekymre seg. Etter vielsen forklarte Rake til VG at det var en vellykket gjennomføring.

- Alejandro sa til meg at han etterpå at han aldri har grått så mye under en låt noen gang som da jeg sang denne.

Rake er sikker på at det kommende ekteparet vil klare seg utmerket.

- Alejandro og Christina er to skjønne og gode mennesker. Jeg gleder meg - dette blir en fest.

Ingen kjendiser

Og fest blir det også etter vielsen, når brudeparet skal feires på Bjelle Gård. Pål Rake skal spille der også, og med seg har han et stort band.

- Det blir rock'n'roll til solen står opp i morgen, lover han.

Fuentes har en stor kjendisomgangskrets, men bare nærmeste venner og familie var til stede i kirken, som var halvfull. Brudeparet skal bare ha invitert de aller nærmeste til å feire begivenheten med dem. Ingen andre kjendiser var å se ved vielsen.

KJOLE FRA NEW YORK: Bruden Christina Kobbeltvedt (24) ankommer Kristiansand Domkirke. Foto: Petter Emil Wikøren/VG. Foto: ,

Sang i Riises bryllup

For én uke siden gjestet den tidligere «Idol»-artisten bryllupet til John Arne Riise og Louise Angelica Markussen, hvor han sang flere låter for det nybakte ekteparet.

Fuentes møtte Kobbeltvedt i 2007, og for snart to år siden ble det kjent at paret – som bor sammen i Kristiansand – hadde forlovet seg. Artisten har tidligere uttalt at kjæresten har gjort ham mer moden, både som person og som artist:

- Det er mitt første seriøse forhold. Gjennom opp- og nedturer har vi lært mye sammen. Bortsett fra hverdagslige småkrangler om rengjøring og den slags, går det forbausende bra, sa Fuentes til VG den gangen.

«Idol» var gjennombruddet

Det er snart ti år siden den da 16 år gamle Alejandro Fuentes sang seg til en tredjeplass i «Idol»-konkurransen. Unggutten fikk platekontrakt like etter, noe som førte til flere soloutgivelser, deriblant «Tomorrow Only Knows», og han har også gitt ut to album sammen med «de nye gitarkameratene» Kurt Nilsen, Espen Lind og Askil Holm.

Men nå kombinerer Fuentes artistrollen med helt andre arbeidsoppgaver: 26-åringen har utdannet seg til personlig trener og kostholdsveileder. Studiene inspirerte ham til å legge om sin egen livsstil, og resultatene lot ikke vente på seg: Fuentes har gått ned over 30 kilo til sammen. Ifølge artisten selv var tanken på det kommende bryllupet en av grunnene til at han greide å holde motivasjonen ved like.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder